ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ی بار هرچی فحش ناموسی بود ب خواهرا و مادرش دادم اونم دوتا زد تو گوشم بعدم رفت ب بزرگتررا گفت اونا بهم گفتن ازش معذرت خواهی کن منم گفتم ۴ سال اونا فحش و تهمت ناموسی زدن حالا من حرفاشونو ب خودشون برگردوندم پشیمونم نیستم معذرت خواهی هم نمیکنم .
واسه من بخواد کتک بزنه بخواد میمیریم.مربی بدنسازیه بوکسورع 194 قدشه 110 وزنش.یه بار مچ دو تا دستمو به شوخی با یه دستش گرفت از درد صعف کردم تا یه هفته مچم درد میکرد.اصلاااااا پا نمیزارم رو دم شیر
شوهر من هولم داده😒مثلا عصبی میشه نباید باهاش حرف بزنی تا اروم شه بیاد منت کشی ولی من از اونجایی که لجباز و یه دنده ام مثلا موقع عصبانیت چیزی که روش حساسه رو میگم دعوامون شده بود یه کلمه ای رو که بدش میاد به یه شخصی که روش حساسه گفتم هی گفت نگو دوباره گفتم بلند شد از جاش گفت نگو گفتم هی یه قدم یه قدم میومد جلو میگفت نگو و من همچنان خیره در چشمانش مثل این بچه ها دوباره اون کلمه رو میگفتم اونم اومد هولم داد من دوباره گفتم چند بار هولم داد آخررهم خودش کم آورد گذاشت رفت منم قهر کردم تا دو روز قیافه گرفتم
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣