2777
2789

مگه جنگله که کتک بزنن 

نباید بذارین کار حتی به داد زدن بکشه با ارامش باید مشکلاتو حل کرد اگرم دست طرف هرز رفت چنان دماری از روزگارش دربیارین که دیگه ازین غلطه نکنه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

البته نبایدحریم ها بشکنه وزوجین ان قدربایدعاشق هم باشندکه اصلا کارشون به یه قهرکوچک هم نرسه چه برسه به برخوردفیزیکی.

درروایت داریم مردی که زنش را بزنه یاسیلی بزنه درجهان اخرت دردوزخ سیلی اتشین به صورتش خواهندنواخت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار هرچی فحش ناموسی بود ب خواهرا و مادرش دادم اونم دوتا زد تو گوشم بعدم رفت ب بزرگتررا گفت اونا بهم گفتن ازش معذرت خواهی کن منم گفتم ۴ سال اونا فحش و تهمت ناموسی زدن حالا من حرفاشونو ب خودشون برگردوندم پشیمونم نیستم معذرت خواهی هم نمیکنم .

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین

به شوخی و مسخره بازی که والا اون از دست من آسایش نداره از بس چپ و راست می زنم، کیسه بوکسمه😂

تو بحث جدی و دعوا هم تا حالا دست از پا خطا نکرده کلا شخصیت مثبتی داره و البته خوب می دونه حرکت اضافه بکنه دیگه همه چی تمومه 

واسه من بخواد کتک بزنه بخواد میمیریم.مربی بدنسازیه بوکسورع 194 قدشه 110 وزنش.یه بار مچ دو تا دستمو به شوخی با یه دستش گرفت از درد صعف کردم تا یه هفته مچم درد میکرد.اصلاااااا پا نمیزارم رو دم شیر

شوهر من هولم داده😒مثلا عصبی میشه نباید باهاش حرف بزنی تا اروم شه بیاد منت کشی ولی من از اونجایی که لجباز و یه دنده ام مثلا موقع عصبانیت چیزی که روش حساسه رو میگم دعوامون شده بود یه کلمه ای رو که بدش میاد به یه شخصی که روش حساسه گفتم هی گفت نگو دوباره گفتم بلند شد از جاش گفت نگو گفتم هی یه قدم یه قدم میومد جلو میگفت نگو و من همچنان خیره در چشمانش مثل این بچه ها دوباره اون کلمه رو میگفتم اونم اومد هولم داد من دوباره گفتم چند بار هولم داد آخررهم خودش کم آورد گذاشت رفت منم قهر کردم تا دو روز قیافه گرفتم

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

شوهر من چیزهایی که دوروبرش باشه میشکنه یا خودشو میزنه اگه خیلی بهش فشار بیارم تا حالا منو نزده 

میگه چون نمیتونم تورو بزنم خودمو میزنم 😢

منم کلی براش گریه میکنم میگم منو بزن بدجور خودشو میزنه😞