2777
2789
عنوان

مادر شوهر دلسوز

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 24 پست

به خدا دارم اب میشم، من کلا حساس بودم قبلا خیلی، ولی الان دیگه اگه حرفیم بزنن میزارم به حساب سادگیشون، پیش کسی هم نمیگه میاد خونه ما کار میکنه، اینم بگم وقتیم میرم خونشون تنها کار مفیدم ظرف شستنه، الان میخواد پسرم رو ببره حموم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز با اتوبوس اومدن، فردا هم میرن، میگه وقت زایمانت میام که پیشت باشم، مامان خودم کمرش رو عمل کرده ...

خدا واستون حفظشون کنه.ان شالله مادرتم زودتر خوب شه و زایمان راحتی داشته باشی

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
دیروز با اتوبوس اومدن، فردا هم میرن، میگه وقت زایمانت میام که پیشت باشم، مامان خودم کمرش رو عمل کرده ...

تو رو خدا قدرشونو بدون.هیچ وقت ناراحتش نکن عزیزم 

خدا جونم! به خاطر همه ی نعمتهایی که به ما دادی،هزاران مرتبه شکررر  

مادرشوهر منم خیلی کمکمه الان اسبابکشی کردیم اومدیم طبقه پایینشون اونم میاد بیشتر کارارو برام انجام میده خونه رو برام مرتب میکنه کلا بچه امو برام نگه میداره 

شعار من تو زندگی 👊🏻 خودت دلیل حال خوب خودت باش 😇 😍
مادرشوهر منم خیلی کمکمه الان اسبابکشی کردیم اومدیم طبقه پایینشون اونم میاد بیشتر کارارو برام انجام م ...

خدا خیرشون بده، الان رفتم کمک کنم، میگه اصلا نباید دست بزنی، نی نی توراهیم دختره، میگه من همش ارزوی دختر داشتم الان یه بلایی سرش میاری،  😅، اخه خودش دختر نداره