2777
2789
عنوان

موخوره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست
اينقدر زياده لامصب

زیاد وقتی نمیگیره مال منم خیلی بود یه روز نشستم نوکاشونو چیدم دونه دونه الان دیگه کمتر شده

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم چرا مو بلند ميشه موخوره ول نميكنه

دقیقا...کلی زحمت میکشم تا موهام بلند شه،آخرش موخوره میگیرع  

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
دقیقا...کلی زحمت میکشم تا موهام بلند شه،آخرش موخوره میگیرع    

من هيچكسو نديدم مو خوره نداشته باشه

ما چون شال و مقنعه سر ميكنيم تو گرما و بستس ميشه دليل مو خوره

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
من هيچكسو نديدم مو خوره نداشته باشه ما چون شال و مقنعه سر ميكنيم تو گرما و بستس ميشه دليل مو خوره

بله،درسته...ولی خب باید درمان بشه

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

دستگاه موخوره گیر خوبه ولی فقط موخوره هایی که رو ساقه ی مو باشه میگیره نوک موها فقط با قیچی درست میشه

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...