0masti0 مدیر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 عنوان موخوره😢 | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست خانوم ها....پیشنهادتون واسه رفع موخوره چیه؟موخوره گرفتم،ولی نمیخوام موهامو کوتاه کنم،چ محصولی رو واسه رفعش پیشنهاد میدین؟ - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت... 1397/04/27 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مائولي عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11451 خخخخخخ واسه منم زیاده نميدونم چرا مو بلند ميشه موخوره ول نميكنه شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
ماهرخ9 عضویت: 1395/05/26 تعداد پست: 2934 اينقدر زياده لامصب زیاد وقتی نمیگیره مال منم خیلی بود یه روز نشستم نوکاشونو چیدم دونه دونه الان دیگه کمتر شده دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
0masti0 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 نميدونم چرا مو بلند ميشه موخوره ول نميكنه دقیقا...کلی زحمت میکشم تا موهام بلند شه،آخرش موخوره میگیرع - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
مائولي عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11451 دقیقا...کلی زحمت میکشم تا موهام بلند شه،آخرش موخوره میگیرع من هيچكسو نديدم مو خوره نداشته باشهما چون شال و مقنعه سر ميكنيم تو گرما و بستس ميشه دليل مو خوره شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
0masti0 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 من هيچكسو نديدم مو خوره نداشته باشه ما چون شال و مقنعه سر ميكنيم تو گرما و بستس ميشه دليل مو خوره بله،درسته...ولی خب باید درمان بشه - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
zari_tala عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1361 دستگاه موخوره گیر خوبه ولی فقط موخوره هایی که رو ساقه ی مو باشه میگیره نوک موها فقط با قیچی درست میشه زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...