2777
2789
عنوان

وزن جنینم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 29 پست
بله زیاده باید حدودا1800باشه دراین خصوص با پزشک مراجعه کن برای طبیعی بودن زایمان

پزشکم فقط گفت مولتی ویتامینت رو قطع کن و جای نگرانی نیست. مامای همراهمم گفت لب مرزه و زیاد نیست. نهایت تا 3600 میره. ولی باز خودم میترسم نتونم طبیعی زایمان کنم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله زیاده باید حدودا1800باشه دراین خصوص با پزشک مراجعه کن برای طبیعی بودن زایمان

ما تو گروه بارداری اکثراااا همین وزن گیری داشتن مگه کسایی که کمتر بودن به علت به قول خودشون ژنتیکشونه

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
خوراکم اصلا زیاد نبوده ولی میوه زیاد میخورم. بیشتر فکر میکنم ژنتیکی باشه هم همسرم هم خودم درشت اندام ...

اره ژنتیکیه اگه وزن تولداتون بالا بوده احتمال اینکه بچت درشت باشه هست بچه های منم عین خانواده پدریشون بودن چهار کیلو من سزارین انتخابی کردم

ولی سونو هفته ۳۱ که دادم سر اولی وزنش معمولی بودا هفته ۳۶ یهو گفتن ۳۹۰۰ شمام دوباره یه سونو آخرا بده اون باز نزدیکتره به وزن زایمان 

پزشکم فقط گفت مولتی ویتامینت رو قطع کن و جای نگرانی نیست. مامای همراهمم گفت لب مرزه و زیاد نیست. نها ...

سحر مادرشوهر من پنج تا بچه چهارکیلویی رو طبیعی آورده مامانم ۳۹۰۰ و ۳۸۰۰ رو طبیعی آورده ولی هردوتاشون به من میگفتن طبیعی نیار دخترم سرش خیلی بزرگ بود ولی پسرم سرش کوچیک بود مشخص بود زایمانش راحت تر ممکن بود باشه 

من ترسیدم از طبیعی چون خودمم ریزه ام و دکتر گفت ممکنه سونو کم نشون بده و بچه درشت تر هم باشه دکترم خودش طبیعی رو صلاح نمیدونست

ما تو گروه بارداری اکثراااا همین وزن گیری داشتن مگه کسایی که کمتر بودن به علت به قول خودشون ژنتیکشون ...

برای زایمان طبیعی منظورمه زیاده ولی خوب شاید شما تجربتون بیشتره عزیزم 

پزشکم فقط گفت مولتی ویتامینت رو قطع کن و جای نگرانی نیست. مامای همراهمم گفت لب مرزه و زیاد نیست. نها ...

دکتر بگه مشکلی نیست ینی نیست خیالت راحت

سحر مادرشوهر من پنج تا بچه چهارکیلویی رو طبیعی آورده مامانم ۳۹۰۰ و ۳۸۰۰ رو طبیعی آورده ولی هردوتاشون ...

اصلا دوست ندارم سزارین بشم الانم دارم کلاسای زایمان طبیعی رو میرم میخواستم ورزش ها رو انجام بدم این وزن جنین یه کم انگیزمو گرفت حس کردم تلاشم بی فایدس و آخر مجبور میشم سزارین کنم. بیمار قبلی مامای همراهم با وزن 3900 زایمان طبیعی راحتی داشت من همش فکر میکردم وزن جنین با این روند به 5 یا 6 کیلو برسه.

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
اصلا دوست ندارم سزارین بشم الانم دارم کلاسای زایمان طبیعی رو میرم میخواستم ورزش ها رو انجام بدم این ...

نه نه جنینای درشت یه جایی رشدشون کم میشه یا استاپ میکنه دختر من  رو هفته ۳۸ بخاطر مشکلات بارداریم آوردنش بیرون  ۴۲۰۰ بود که از دکتر پرسیدم گفت احتمالا دیگه بیش‌تر نشه عزیزم جنین بالای ۴۴۰۰ ۴۵۰۰ معمولا نرمال نیست مشکل داره 

اگه قدت بلنده درشت هستی و فعالیتت زیاده احتمال داره بتونی طبیعی راحت بیاری من قدم هم کوتاهه