2777
2789
عنوان

رنگ مو+عکس

364 بازدید | 15 پست

سلام من ۱۸ سالمه و مجردم ب نظرتون این رنگ مو روزمینه موی خرمایی دخترونه هس؟

بعدم من خالم میگف اگ موهاتورنگ کنی دیگ موهات خرمایی نمیشن راسته؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

اره رنگ موهات میره

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم ب نارنجی میرنه نه عزیزم وقتی ازریشه دراد همون خرماییه ولی باید سرشو هر ما ی سانت بزنی ک هوا بر ...

چ جالب نمیدونستم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
من که موهام تیره شدن.رنگدونه هاش از بین رفت

پشیمون شدی ک رنگ کردی؟

برای هجده ساله رو رنگ خرمایی این رنگ جالب نمیشه

اقلا صورتیشو بیشتر کن

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
پشیمون شدی ک رنگ کردی؟

خیلی .موهام ان ۵یا ۶بود .از بچگی نارنجی بود .خیلی خوشکل بودن .عقد کردم رنگ کردم دیگ هی ریشه میزنه بدم میاد هی رنگ میکنم در حدی ک موهام داغون شدن.در صورتی که خودشون خیلی خوشرنگ بودن.دیگ تیره شدن با همون رنگ اول

اینطوری

https://www.google.com/search?q=امبره صورتی&client=firebird&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiHibqIoafcAhWNiaYKHeueA2oQ_AUIESgB&biw=360&bih=477#imgrc=bdVeG8RtHLDqEM:

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید