2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هروقت اوضاع بروفق مراد نباشه 

سماور روتا روشن نکنی قل نمیزنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصلا جرات غر زدن ندارم. خیلی بدش میاد. ولی خودش گاهی غر میزنه 😑

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من 24 ساعتع غرای الکی میزنم😐  اونم میخنده فقط یا با آرامش جوابم میده، بیشتر حرصم میگیره😂

منم کرم دارم وقتي از چيزي تو زندگي راضي نباشم و نتونيم تغييرش بديم با غر زدن خودمو خالي ميکنم و اون وقتي که بياد با خنده جوابمو بده عصبي تر ميشم دوس دارم اونم دهنشو وا کنه😝

تا دلت بخواد من غر میزنم بعضی وقتا هیچی نمیگه بعضی وقتا هم عصبی میشه دعوامون میشه تو دعواها هم همیشه میگه تو غر زیاد میزنی منم میگم زن باید غر بزنه مبخواستی زن نگیری😂

وااای من خیلیییی غر میزدم نامزدمم متنفرررره از غرغر کردن،البته الان بهتر شدم دیگه سر هرچیزی غر نمیزنم 

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....

تا غرميزنم میگه فک کنم دلت هوس دعوا داره یا تنت ميخواره واسه دعوا .کلا شوهر من آدمی نیست که توناراحتي و غر زدن آدمو آروم کنه بدتر همیشه موقع ناراحتی منو بیشتر عصبی ميکنه

تنها زنی ک غر نمیزنه منم شوهرم کجایی دستمو ببوسی😎😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪