2777
2789
عنوان

فال میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 223 پست
صد درصد عزیزم منکه ازنیتت خبر ندارم ولی فقط توکلت به خداباشه وهمه چی روبسپاربه خداقطعانتیجه خواهی گ ...

عزیزم چقدر ارامش میدی چقدر خوب شد دیدمت خیلی عذر میخوام وسط شلوغی مزاحمت شدم ممنون از وقتی که برام گذاشتی گلم نمیدونی تو اوج سختی چقدر بهم امیدواری دادی🙏

آخه توفالت اومد سوره مریم بود

خب عزیزم خوب بود یانه؟

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایه 20سوره دخان این عمل درنهایت سختی است باتوجه به اینکه به خواسته نمی رسدان راانجام میدهد ومسافرت ...

خیلی ممنون یکی دیگه هم میگیری؟ببخشید

به نیت مامانم میخوام

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
خب عزیزم خوب بود یانه؟

درنهایت به شرط صبوری شما خوب بود 

انگار که مثلا کسی بخوادبات دشمنی کنه یاحرف ناحقی بت بزنه بایدفقط وفقط صبورباشی وبه خداپناه ببری که خداخودش یاریت میکنه وسربلندمیشی

درنهایت به شرط صبوری شما خوب بود  انگار که مثلا کسی بخوادبات دشمنی کنه یاحرف ناحقی بت بزنه بای ...

ممنونم عزیزم❤

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
خیلی ممنون یکی دیگه هم میگیری؟ببخشید به نیت مامانم میخوام

عزیزم نیت مامانت به نیت شما آیاربطی داره؟

آیه 46سوره انفال اومده 

انگارکه یه نزاعی چیزی توخانوادتون هست که بایدپایداروصبورباشید چون خداباصابران است 

وهرگزنباید به دنبال اختلاف ونزاع باشید 

ان شاالله خوب است

باشه بچه ها فردا شب ساعت 8 میام

من فرداشب احتمالا نباشم اگه میشه تو خصوصی برام بگیری😄😄

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)