سلام بچه ها کسی فال قرآن میدونه؟ بلدین؟ راستش خب من تا حالا امتحان نکردم اما خیلی هم دوست دارم اصلا" فال امتحان نکردم حالا کاری ندارم به این که بعضیا میگن خرافات و فلان ولی خب من خیلی دوست دارم بدونم یه فالی که واقعی باشه اگه میدونید بهم بگین من دوست دارم امتحان کنم. ممنون
صد درصد عزیزم منکه ازنیتت خبر ندارم ولی فقط توکلت به خداباشه وهمه چی روبسپاربه خداقطعانتیجه خواهی گ ...
عزیزم چقدر ارامش میدی چقدر خوب شد دیدمت خیلی عذر میخوام وسط شلوغی مزاحمت شدم ممنون از وقتی که برام گذاشتی گلم نمیدونی تو اوج سختی چقدر بهم امیدواری دادی🙏
تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط... از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درنهایت به شرط صبوری شما خوب بود انگار که مثلا کسی بخوادبات دشمنی کنه یاحرف ناحقی بت بزنه بای ...
ممنونم عزیزم❤
تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط... از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...
من فرداشب احتمالا نباشم اگه میشه تو خصوصی برام بگیری😄😄
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)