2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من شیر میخورم نفخ میکنم‌برای همین اصلا نمیخورم.ولی ماست و پنیر و کره و دوغ میخورم.ولی اونارو هم زیاد ...

خوبه اینارو میتونی بخوری من نمیتونم کلسیم میخوری؟

خودشناسی DNA plus
دوغ دوس دارم ولی دکتر گفته نخور ماست دوس دارم ولی بعدش اذیت میشم

به منم.گفت خیلیی دوغ نخور به خاطر نمکش.ترسیده فشارت بره بالا .کشک تازه می تونی بخوری .حالت تهوع هم بهت نمیده البته دکتر اونم.من و دعوا کرد چون نمک داره زیاد نخور  .ببین گوشت گوسفند هم کلسیم داره سعی کن گوشت بخوری تا حالت انشاالله خوب بشه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
به منم.گفت خیلیی دوغ نخور به خاطر نمکش.ترسیده فشارت بره بالا .کشک تازه می تونی بخوری .حالت تهوع هم ب ...

اتفاقا کشک نخوردم آخه بدبختیم میدونی چیه مرغ تخم مرغ گوشت حالم بهم میزنه خیلی بد ویارم 😥

خودشناسی DNA plus

من دوغ بدون نمک میخورم.مثلا روزی دو لیوان.بااندازه یه  قوطی کبریت پنیر .یه روز تخم مرغ میخورم یه روز خامه و عسل.برنامه خاص غذایی ندارم.بنظر خودم این مقدار کلسیمش کمه

یکی تو سونوگرافی بهم میگفت ماست و شلیل یا آلبالو بریز توش بخور دکترش گفته بود خیلی خوبه

ببین من ماست موسیر خوردم اونم اذیتم کرد خیلی خوشمزه اس 

خودشناسی DNA plus
من دوغ بدون نمک میخورم.مثلا روزی دو لیوان.بااندازه یه  قوطی کبریت پنیر .یه روز تخم مرغ میخورم ی ...

بخدا خیلی داری خوب میخوری من نمیتونم حالا دکتر ازت میپرسه

خودشناسی DNA plus
اتفاقا کشک نخوردم آخه بدبختیم میدونی چیه مرغ تخم مرغ گوشت حالم بهم میزنه خیلی بد ویارم 😥

کشک.خوبه جلوی تهوع رو.هم می گیره ولی به خاطر نمکش مواظب باش .عزیزم هنوز اولشی انشاالله بهتر میشی روز به روز.قارچ هم خوبه ببین می تونی بخوری

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
کشک.خوبه جلوی تهوع رو.هم می گیره ولی به خاطر نمکش مواظب باش .عزیزم هنوز اولشی انشاالله بهتر میشی روز ...

قارچ🤔 امتحان نکردم بگیرم ببینم میتونم ،مرسی عزیزم 🙏🌼 خداکنه

خودشناسی DNA plus