2777
2789

دیروز یه آشنا رفته بوده بیمارستان دیدن یه زائو 

بعد تعریف میکرد میگفت یه خانومی تازه فارغ شده بود از اتاق عمل میارنش تو بخش

پرستارا بچه رو به همراهشون تحویل میدن و امضا میگیرن

بعد همراهه میره یه سر بیرون بیمارستان در حد چند دیقه 

تو این زمان کم نوزاد تازه به دنیا اومده شروع میکنه گریه کردن 

بعد مامانه که تازه آورده بودنش تو بخش میاد تخت بچه هست که شیشه ایه بکشه طرف خودش که بچه رو آروم کنه 

شیشه تخت در میاد تخت میفته بچه هه درجا تموم میکنه.

میگن بردنش بچه رو پزشک قانونی گفته ضربه به سرش وارد شده ضربه مغزی شده 

حالا فک کنید بچه چند ساعته این بلا سرش اومده 

من از دیروز خیلی فکرم درگیره

اگه مادره عجله نمیکرد یا اگه مثلا تختو از شیشه نمیکشید یا مثلا همراهش بیرون نمیرفت اون بچه الان زنده بود 

خیلی ناراحتم برای اون مادری که نه ماه بچشو نگه داشته و حالا بعد به دنیا اومدنش از دستش داد 

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢😭😭😭😭😭😭😭

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
بهتر نیس بگی باردارا نیان میترسن اینو بخونن :(

خودمم باردارم آخه 

ولی خب به نظرم بهتره باردارا بخونن حداقل بعد از زایمان خدای ناکرده این اتفاق برا کس دیگه ای رخ نمیده...

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

خدا به مادرش صبر بده ولی خوب بهتر بود بگی باردارا نیان ناراحت میشن یه اتفاق بوده دیگه تکرار نمیشه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
وحشتناکه کاش نمیخوندم

عوضش از تجربه یه نفر دیگه هرچند دردناک درس میگیریم 

منم خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم

خدایا به اون مادر صبر بده

بنظرم اون مادر تا آخر عمر خودشو نمیبخشه بابت این اتفاق

حالم بد شد😣😣

ببخشید

بهتر نیس بگی باردارا نیان میترسن اینو بخونن :(

نه اتفاقا باردارا بخونن حواسشونو جمع کنن

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن