2777
2789
عنوان

تیپ+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 52 پست
این شلوارت کلا مدلش اینجوری بود؟

بله

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ی پیراهن سفید زیر مانتوت بپوشی دکه هاشو باز بزاری عاااالی میشه ببخشد ی لحظه گفتی دورهمی من فک ...

خخخخخخه خندم گرف دمت گرم🤣🤣🤣

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اره🤣😢

یه همسایه داشتیم بنا بود از سرکار که میمد شلوار این شکلی بود.😁😁آقا آخه پارست چرااا؟؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
كتونى سفيد با همين شلوار  مانتوى ديگه چى دارى؟

مانتو زیاد دارم اما ب این شلوارنمیان

یه همسایه داشتیم بنا بود از سرکار که میمد شلوار این شکلی بود.😁😁آقا آخه پارست چرااا؟؟؟

یعنی باخاک یکسانم کردی☹☹😅😅😅

این مانتو با شلوار همرنگ که ساده باشه یا نهایتا قسمت بالاش دو تا زاپ داشته باشه با کتونی سفید خالص خیلی خوب میشه.

دکمه ی ماتورو باز بزارین زیرشم یه تیشرت سفید مدل گشاد بپوشین.👍

سلام دوستان من زهرا هستم کار با این سایت و تاپیک گذاشتن را بلد نیستم به کمکتون احتیاج دارم من توی ا ...

سلام عزیزم اون بالا کلمه تاپیک هست میزنی و عنوانتو انتخاب میکنی و اون پایینشم عکس میتونی ازگالریت انتخاب کنی

ترخدا نکنید این کارها رو.  این شلوار چیه اخه؟؟؟  ای کاش یه کم به وقارمون فکر میکردیم

هرکس نظرخودشو داره و عقایدش فرق داره اما نظرشمام درس💐

جواب شما را اینجا باید بنویسم نفیسه جون؟؟؟ مرسی عزیزم چطور شرکت کننده های تاپیک زیاد میشن؟

بله. بستگی ب زمان گذاشتن تاپیکت مثلا۱۲ شب خیلی زمان خوبیه

من الان تاپیک گذاشتم  فردا میتونم دوباره بذارم؟

بله هروقت ک بخای میتونی