2777
2789
همسرمو نمیدونم.چه مشکلی؟😢😢

واسه ازدواج تون آزمایش دادین نگفتن توی گواهینامه اش نوشته ازخودش بپرس اگه خودت منفی بودی شوهرت مثبت بایدبزنی فقط.مسکلات ژنتیکی مثله پسرعمو دخترعمویی که ژنتیکشون بهم نمیخوره

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ازدواج تون آزمایش دادین نگفتن توی گواهینامه اش نوشته ازخودش بپرس اگه خودت منفی بودی شوهرت مثبت ...

نه عزیزم یادم نیست .شوهرمم دقیق نمیدونه.

خدایا فقط امیدم به خودته   
 پس اونایی که هر دو مثبت هستن دیگه نیازی نیس به این امپول . 

خیلی مهمه توی گواهینامه هست آزمایشگاهم بره سریع بهش میگه خودت مطمعنی منفی هستی

خیلی مهمه توی گواهینامه هست آزمایشگاهم بره سریع بهش میگه خودت مطمعنی منفی هستی

اره خودم مطمئنم.اونو نمیدونه.گواهینامه فک کنم الکی یه چیزی گفته.فردا حتما میرم دکتر فقط میخوام بدونم تا کی میشخ بزنم

خدایا فقط امیدم به خودته   
اره خودم مطمئنم.اونو نمیدونه.گواهینامه فک کنم الکی یه چیزی گفته.فردا حتما میرم دکتر فقط میخوام بدونم ...

توی نت که نوشته 28 هفته.نزدنشم باعث کم خونی شدید مادرو بچه و مشکلات حافظه میشه

عزیزم من سر بارداری اولم رگام زدم تو هفته۲۸ و تا هفته۳۲.یا ۳۳ وقت هست فکر میکنم...وقتی هم دخترم به دنیا اومد قبل از ترخیصم همسرم امپول تهیه کرد بهم تزریق کردن...چون گروه خونی خودمo منفی و همسرم oمثبته...الانم باردارم اول باید ازمایش کمبز غیر مستقیم بدم دوباره بعد امپولو واسم بنویسن...چون امپولش گرونه باید با بیمه بگیری...