kilii مدیر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 933 عنوان تعیین جنسیت nt | مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 29 پست سلام کسی بوده nt بهش جنسیت گفته ولی اشتباه بوده من امروز ۱۱ هفته ۴ روزم گفت احتمال پسر خدایا شکرت 😍😍 1397/04/25 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamimahooor عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1087 واقعااا علاعم نداری؟ من فقط ده روز تهوع داشتم الان خیلییی عادیم خیییلییی حتی سینه هامم دردن ... برعکس .من خیلی حالت تهوع و سوزش معده دارم. خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
mamimahooor عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1087 بمنم گفت دختره. ولی علایمام ب پسر بیشتر میخوره چ علایمی داری خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 اگه بگه پسره درسته ولی اگه بگه دختره احتمال خطا داره دلیل علمی داره ولی توضیحش طولانی که بخوام تایپ ... من تو نت اندام جنسی دخترو پسرو دیدم تو ۱۲ هفته شبیه همناونی ک نشون من داد با اندام جنسی دختر خیلی شبیهن واس همین هی دلمو خوش نمیکنم میگم شاید اشتباه کردهگفته پسر خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
fmohe عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 262 اره ۱۶ هفته بچه دوممه واس این زودتر حس میکنم از دو سه هفته پیش حس میکردم مث حباب میترکید&nbs ... پسره.
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 چندهفته ای که حس میکنی ۱۶ هفته عزیزم ولی بارداری دوممه دخترم ۷ سالش سر دخترم پنج ماهگی تازه مث نبض میزد خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 منم دو بار ازش پرسیدم گفت دختره گفتم مطمینید ..گفت همون دختره برعکس من ک گفتم مطمئنید گفتدهنوز بیضه ها تشکیل نشده ولی یه چیزی نشونم داد شکل یه قطره بود گفت پسره ولی انومالی بیا صد در صدی بت میگم خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
مامان_آینده_آوا عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 5384 چ علایمی داری تو ی مطلبی خوندم.زیاد یادم نیس الان. مثلا تمایل بیشتر ب پهلوی چپ خابیدن و تهوع صبحگاهی نداشتن و سمت چپ شکم تیر کشیدن و اینچیزا
_مامان_ریحان_ عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2348 دختر احتمالش زیاده پسر باصه ولی میگن پسر خطا نیست گفت احتمالا یعنی درسته عزیزم بمنم گفتن پسره تو ان تیتمااام علائمم پسرونست ولی تو آنومالی گفت دخترهالبته ی دقیقه کل آنومالیم بیشتر طول نکشید..تا نگاه کرد گفت دختره و چندتا چیز دیگه...بعدم گفت پاشو!
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 راستی خانوما بعد از ان تی چ سونوییه و چند هفتگیه؟؟ سونو آنومالی از هفته ۱۸ تا ۲۰ وقت داری خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
ارمان1396 عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22111 به من تو هفته دوازدهم گفته بود احتمال قوی دختره اما تو هفته هجده گفت قطعی پسره...الانم پسر م خواب ش میاد
کلمپلو عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 795 ۱۱هفته و ۳ روز به من گفتن پسره و درست بود واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 پسره. سواله یا جواب؟ خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷