2777
2789
عنوان

بدلیجات

| مشاهده متن کامل بحث + 18348 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروشگاه بدلیجات کلاسیک بهترین بدلیجات برند مثل بدلیجات استیل، انگشتر طلاروس رو با قیمت مناسب در سایت به نمایش گذاشته که خرید انواع بدلیجات و خرید نیم ست طلاروس را به راحتی میتوانید انجام دهید

05133662216

وارد کننده بدلیجات تنها به کلیشه ها که همیشه مد است و در همه جا پیدا میشود بسنده نمیکند بلکه سعی دارد خاص ترین ها را که هر جایی نمیتواند آن را عرضه کند را در لیست واردات اصلی خود قرار میدهد این جز سیاست های اصلی فروشگاه بدلیجات ماهدیس است که کوشش لازم را میکنیم تا کسانی که برای تامین کالاهای مراکز فروش خود به ما اعتماد کرده اند را سربلند کنیم.

01732437190

دوستان پیج بدلیجات تازه زدم لطفاااااا حمایتم کنین🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

لینک پیج👇

http://www.instagram.com/adrina_gallery20

یا واتساپ و تلگرام 09217936558 خانم شادمانی هستم 

بگین اونجا لینک بدم اگه این لینک کار نمیکرد

تمام کارهایی که میارم آبکاری طلا ژوپینک 

چون اصلنننن نمیخام مشتریهام ناراضی باشن 

لطفا لطفا حمایتم کنین 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

@adrina_gallery20👇

هرکس از نی نیسایت بیاد تخفیف ویژه داره 

فقط حتما بگین از نی نی سایت اومدین😘

سلام دوستان عزیز نی نی سایتی، میخوام فروشگاه بدلیجات کلاسیک را بهتون معرفی کنم که انواع بدلیجات و اکسسوری را از خارج از کشور وارد میکند و در تولید هم دستی داره اگه به سایتشون سر بزنی و یا به کانالشون جوین بشین، متوجه میشید که چقدر کیفیت و زیبایی بینظیر و منحصر به فردی دارن، راستی اگر به فکر شغل دوم هم هستید به شکل عمده فروشی کار میکنه و چون بی واسطه از خودشون مستقیم میتونید خرید کنید، قیمتاش خیلی مناسبه، برای تولید محتوا هم احتیاج به دوربین یا طراح ندارید، از عکسای با کیفیتی که داخل کانالش میذاره برای اینستا یا کانال خودتون هم میتونید استفاده کنید، میتونید تلفنی باهاشون صحبت کنید و ازشون مشاوره بگیرید، فروشگاه بزرگی هم در مصلی مشهد دارند. 

https://jewelry-classic.com/

09156900028

09156800038

سلام دوستان من همیشه بدلیجات برند ژوپینگ میخرم مدلهاش عین طلای واقعیه و رنگش هم یه رنگ خاصیه بین طلایی و رزگلده . اصلا طلای زرد نیست که تابلو بشه. هیچکس هم تاحالا نفهمیده که بدله. تو  اینترنت یا اینستاگرام سرج کن بدلیجات ژوپینگ مدلاشو ببین من از نیلوشاپ چندبار خریدم خوب بوده