2777
2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 22 پست

من دارم میرم کلاس ب روش سیلور. خوبه بد نیست فقط،خیلی حوصله میخواد و ظریف کاری 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با این پیش فکری بری سراغش یاد نمیگیری هااااا😊 بگو من میتونم و بهترین خیاط میشم کدوم شهری گلم ...

شیرازم،الان تو نت سرچ کردم روش نیوتکنیک رو انگار راحتبود باید در عمل ببینم چه می کنم

عزیزم منم مثل تو بودم تا حالا سوزن نگرفته بودم دستم،اما وقتی دوره هاش رو رفتم دیدم بعد یه مدت ناخوداگاه فوت و فن رو یاد میگیری،به شرط اینکه آموزشگاه خوبی بری،تقریبا هرکس که امده بود خیاطی همه اول اینطوری بودن اما بعد چندتا دوختن ناخودآگاه کارت عالی میشه و دستت عادت میکنه،حتما برو،من الان برا خودم لباس میدوزم انقدر کیف میکنم

سلام دوست خوبم اگه علاقه داری برو یاد بگیر  من اصلا علاقه نداشتم ولی به توصیه همسرم رفتم و دور ...

شما که بلدی یه گروه یا کانال تو واتساپ یا ت.ل .گ .ر.ام بزن یاده چون با این وضع اقتصادی ادما خرجای مهمشون رو نمیتونن برسونن چه برسه به این کلاسای گرون تازه یه ثوابیم میری زکات علمتم دادی😉