2777
2789
عنوان

قند ناشتا

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 22 پست
به منم گفت تا آخر بارداري ٥ تا ٩ كيلو اضافه وزن 

خوش بحالت تو که کم کردی 

من فک نکنم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوش بحالت تو که کم کردی  من فک نکنم

دكتر كرماني رژيم بارداري داره من با اونم مشورت كردم وقتي فهميدم باردارم ولي وقتي ديدم وزن كم كردم نرفتم پيگيرش شم ولي اگه دوست داري مناسب وزن اضافه كني از رژيمش استفاده كن خدايي رژيماش خوبه من ١٥ سال پيش گرفتم رژيمشو اصلا سخت نيست 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
وزن اضاف نکردم وزن کم میکنم 

خوش بحالت چطوری کم میکنی؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
باشگاه میرم‌متفورمین میخورم واس قاعدگیم عذامم کم کردم

آها فک کردم بارداری