2777
2789
عنوان

طلا یا سکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 23 پست
اگر به مسایل مذهبی اعتقاد داری سکه بهش زکات تعلق میگیره.  من خودم همیشه طلای کم اجرت میگیرم. ه ...

اگه زیاد داشته باشی زکات میخورع.. کلا طلا رو بیشتر از عرف داشته باشی زکات میخوره

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام
بهتر از سکه؟؟

سکه هم اجرت داره... ببین سکه یک گرمی یک گرم و یک دهم گرم طلاست ولی قیمتش بیشتر از اینه... طلای دست دوم بنظرم خیلی بصرفه تره تازه اگه مدلش قشنگ باشه میتونی بندازیش

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ اتفاقی نمیفته طلا بیاد پایین نه؟

ینی چی ؟؟متوجه نشدم😶

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

البته الان سرچ کردم اکثر مراجع گفتن سکه بهار ازادی  زکات نداره چون سکه رایج نیست. مامانم چون مقلد اقای نوری همدانی هستن بر اساس اون گفتم. 

به هر حال به نظر من طلای دست دوم بهتره و در طولانی مدت هر دوش سود داره . با این تفاوت که از طلا استفاده هم میکنی . یه تیر و دونشونه. 

البته اگر مثل من عاشقشون نشی و موقع فروختنش دست ودلت نلرزه. خخخخ

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
البته الان سرچ کردم اکثر مراجع گفتن سکه بهار ازادی  زکات نداره چون سکه رایج نیست. مامانم چون مق ...

طلا یکم اومده پایین بهتره من😁

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
منم میخوام بخرم ولی میخوام طلا بخرم حداقل ی ذوقی استفاده ای ازش داشته باشم

الانم طلا اومده پایین

ببین دوستم من الان بیشتر از 15 ساله که طلای کم اجرت میخرم. هر ماه یا یکی دو ماه یکبار یه تیکه کوچیک هم شده از حقوقم رو میدم به طلا . طلا توی بلند مدت خیلی سود داره.  من 4 سال پیش که جدا شدم تقریبا یک سوم پول خونه ام رو با فروش همون طلا ها جور کزدم. واسه همین الان خیلی نگران بالا و پایین رفتن نباش. مطمئن باش توی طولانی مدت سوده

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی