اما ارزش پول میاد پایین واسه همین میخوام یا طلا بخرم یا سکه
بنظرتون کدوم؟؟؟
کدوم بیشتر نوسان داره؟؟؟
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
سکه هم اجرت داره... ببین سکه یک گرمی یک گرم و یک دهم گرم طلاست ولی قیمتش بیشتر از اینه... طلای دست دوم بنظرم خیلی بصرفه تره تازه اگه مدلش قشنگ باشه میتونی بندازیش
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
البته الان سرچ کردم اکثر مراجع گفتن سکه بهار ازادی زکات نداره چون سکه رایج نیست. مامانم چون مق ...
طلا یکم اومده پایین بهتره من😁
منم میخوام بخرم ولی میخوام طلا بخرم حداقل ی ذوقی استفاده ای ازش داشته باشم
الانم طلا اومده پایین
ببین دوستم من الان بیشتر از 15 ساله که طلای کم اجرت میخرم. هر ماه یا یکی دو ماه یکبار یه تیکه کوچیک هم شده از حقوقم رو میدم به طلا . طلا توی بلند مدت خیلی سود داره. من 4 سال پیش که جدا شدم تقریبا یک سوم پول خونه ام رو با فروش همون طلا ها جور کزدم. واسه همین الان خیلی نگران بالا و پایین رفتن نباش. مطمئن باش توی طولانی مدت سوده
ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی