2777
2789
عنوان

درد زیر سینه یا دنده در بارداری(هفته۲۷)

| مشاهده متن کامل بحث + 7277 بازدید | 38 پست
فدات عزیزم خب خداروشکر پس همون معدته ایشالا همیشه شانس باهات یلر باشه خداروشکر شانس اوردی ایشالا سلا ...

ممنونم دوست مهربونم.انشاالله شما هم همیشه سلامت باشی و لبات بخنده❤❤❤.به روی چشم🌷

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم دوست مهربونم.انشاالله شما هم همیشه سلامت باشی و لبات بخنده❤❤❤.به روی چشم🌷

سلام عزیزم شما علائمت چی بود؟ من فقط اگه زیاد غذا بخورم دنده سمت راستم دقیقا زیر سینه م درد میگیره و بعد یکمی گزگز میکنه و نهایت یکساعته خوب میشه،ینی تو حالت عادی درد ندارم،خداروشکر تب و لرز و فشار بالا و ... ندارم، شما هم همین طور بودی؟ممنون میشم ج بدی

میشه واسه سلامتی نی نی من دعا کنی🙏🌹

عزیزم شما که خوبی من ماه پنج شروع میشد تا زایمان نمیکردم ول نمیکرد جوری بود که نه میتونستم بخابم نه بشینم نه راه برم در هر حالتی درد شدید داشتم ولی همین که بچه به دنیا میومد روی تخت زایمان دردم تموم میشد من سه تا زایمان داشتم

خدایا دست من به آسمون نمیرسه دست تو که به زمین میرسه دستمو بگیر
سلام عزیزم شما علائمت چی بود؟ من فقط اگه زیاد غذا بخورم دنده سمت راستم دقیقا زیر سینه م درد میگیره و ...

سلام عزیزم.ببین تا جایی که یادمه یه درد خیلی خیلی شدید بود که امونمو بریده بود و سمت چپ بود.بعد از غذا درد میگرفت و اوایل زود خوب میشد ولی یه مدت بعد ادامه دار شد.انگار خنجر میزن بهم خیلی شدید بود.دکتر بهم گفت درد معده هستش وبهم دارو داد که یکم دردو قابل تحمل کرد

ولی تا جایی که یادمه آخرا این دردو دیگه نداشتم.فکر میکنم ماله وقتی بود که خیلی شکم گنده میشه و بچه هنوز پایین نرفته.ماهه آخر که نی‌نی میره پایین این درد از بین میره

امیدوارم به سلامتی و شادی نی‌نی‌تو بغل کنی😘

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
عزیزم شما که خوبی من ماه پنج شروع میشد تا زایمان نمیکردم ول نمیکرد جوری بود که نه میتونستم بخابم نه ...

عزیزم چقدر سخت

خدا بچه‌هاتو حفظ کنه🌸

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
سلام عزیزم.ببین تا جایی که یادمه یه درد خیلی خیلی شدید بود که امونمو بریده بود و سمت چپ بود.بعد از غ ...

عزیزم مرسی جواب دادی، ایشالا، ممنون سلامت باشی عزیزم🙏🌹

میشه واسه سلامتی نی نی من دعا کنی🙏🌹
منم دقیقا عین تو بودم زیر دندم اولش ی قسمت بود بعد هردو طرف شد ک ناگهان بعد زایمانم امون بریده شد حا ...

خانومی من این دردارو دارم ولی ۴ سال پیش کیسه صفرا رو هم برداشتم پس درد من از چیه

خانومی من این دردارو دارم ولی ۴ سال پیش کیسه صفرا رو هم برداشتم پس درد من از چیه

منم دقیقا همینطور

پس درد از چیه؟

غیر قابل تحمل نیستا

ولی مخصوصا شبا موقع خواب گاهی زیر سینه هام گاهیم پهلوهام درد داره