2821
2789
عنوان

کادوعروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 58 پست

ماهم این رسمو داریم واسه مادر زن طلا میبریم اونام به عروس کادو میدن اما مامانم گفته نمیخواد واسم چیزی بگیرین رسم سر رختی واسه فامیل دامادم داریم احتمالا اونم نگیرم پول ندارم واقعا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهم این رسمو داریم واسه مادر زن طلا میبریم اونام به عروس کادو میدن اما مامانم گفته نمیخواد واسم چیز ...

منکه ازطرف فامیل شوهرم واسه خریدکسی نیومد منم نگرفتم ازطرف منم خواهرم اومد ک بااصرار فقط روسری برداشت

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
ماخودمونم فردایه عروسی پاتختی میگیریم چند روز بعدش مهمونیه

دقیقا 

ما هم رسم اینه فردای عروسی پاتختیه 

روز سوم مادرزن سلام 

اما الان دیگه کسی پاتختی نمیگیره چون اکثرا پول هدیه میدن 

اسمش مادرزن سلامه  واسه عروسیت سکه ننداختن همونو ببری،؟؟

عقد که بودم واسم یه ربعه سکه اوردن ولی هنوز خونه مامانمیناس😐

منکه ازطرف فامیل شوهرم واسه خریدکسی نیومد منم نگرفتم ازطرف منم خواهرم اومد ک بااصرار فقط روسری برداش ...

واسه خرید که نه روز پاتختی واسه خانواده شوهر پارچه مجلسی میگیریم هدیه میدیم بهشون اما من زورم میاد بخرم همه جهیزیه رو دارم میگیرم کادو هم بهشون بدم بابت چی اخه😂😂

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
واسه خرید که نه روز پاتختی واسه خانواده شوهر پارچه مجلسی میگیریم هدیه میدیم بهشون اما من زورم میاد ب ...

اها...خب منم گرفتم البته اوناهم واسه هرمراسمی واسم کادومیاوردن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز