2777
2789
عنوان

کادوعروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 58 پست

ماهم این رسمو داریم واسه مادر زن طلا میبریم اونام به عروس کادو میدن اما مامانم گفته نمیخواد واسم چیزی بگیرین رسم سر رختی واسه فامیل دامادم داریم احتمالا اونم نگیرم پول ندارم واقعا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم این رسمو داریم واسه مادر زن طلا میبریم اونام به عروس کادو میدن اما مامانم گفته نمیخواد واسم چیز ...

منکه ازطرف فامیل شوهرم واسه خریدکسی نیومد منم نگرفتم ازطرف منم خواهرم اومد ک بااصرار فقط روسری برداشت

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
ماخودمونم فردایه عروسی پاتختی میگیریم چند روز بعدش مهمونیه

دقیقا 

ما هم رسم اینه فردای عروسی پاتختیه 

روز سوم مادرزن سلام 

اما الان دیگه کسی پاتختی نمیگیره چون اکثرا پول هدیه میدن 

منکه ازطرف فامیل شوهرم واسه خریدکسی نیومد منم نگرفتم ازطرف منم خواهرم اومد ک بااصرار فقط روسری برداش ...

واسه خرید که نه روز پاتختی واسه خانواده شوهر پارچه مجلسی میگیریم هدیه میدیم بهشون اما من زورم میاد بخرم همه جهیزیه رو دارم میگیرم کادو هم بهشون بدم بابت چی اخه😂😂

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
واسه خرید که نه روز پاتختی واسه خانواده شوهر پارچه مجلسی میگیریم هدیه میدیم بهشون اما من زورم میاد ب ...

اها...خب منم گرفتم البته اوناهم واسه هرمراسمی واسم کادومیاوردن

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤