2777
2789

من که تا پایان ۴ ماه فقط زجر کشیدم بخاطر تهوع و سردرد و بوی غذا

امروز ۴ ماهم تموم شده و اینو به فال نیک گرفتم 

شوهرمم خیلی خوشحاله

البته بچه دوممونه 

شوهرم خیلی ذوق داره و همش شکممو بوس میکنه و با نی نی حرف میزنه

انشالله شما هم این روزهای زیبا رو تجربه میکنی بزودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حالا یه وولی بزنه یه چیزی

حالا وولش به کنار من اصلا نه ویاردارم نه تهوع نه هوس چیزی میکنم فقط درد کمر با زیردلم حساس شدن سینه هام دارم 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
حالا وولش به کنار من اصلا نه ویاردارم نه تهوع نه هوس چیزی میکنم فقط درد کمر با زیردلم حساس شدن سینه ...

منم.فقط تنها علائم بارداریم حساس شدن به بو و سینه درد افتضاح

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
حالا وولش به کنار من اصلا نه ویاردارم نه تهوع نه هوس چیزی میکنم فقط درد کمر با زیردلم حساس شدن سینه ...

خوشبحالت لذت ببر منکه مردم از ویار و استفراغ دیروز ناشتا بالا آوردم انقد عق زدم خون بالا اوردم لذت ببر از بارداری

از لحظه ای که فهمیدیم اومده عاشقشیم هر دومون.

ولی بارداری من سخت میگذره.اولاش ویار و لکه بینی و استراحت‌.الانم فشار خون بالا و درد شدید دنده

ولی کلا حس عجیب و قشنگیه.هیجان زده و خوشحالیم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
خوشبحالت لذت ببر منکه مردم از ویار و استفراغ دیروز ناشتا بالا آوردم انقد عق زدم خون بالا اوردم لذت ب ...

ولی درد دارم دیگه خواهر به پشت میخوابم دل درد امونم نمیده ازخواب بیدارم میکنه تخمدانم هرزگاهی تیرمیکشه کمر درد دارم اینا روهم نداشتم خوب بود همش هم گشنم میشه انقد توخونه میشینم حس میکنم خیلی چاق شدم فقط شانس اوردم قدم بلنده معلوم نمیده.😣

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
ولی درد دارم دیگه خواهر به پشت میخوابم دل درد امونم نمیده ازخواب بیدارم میکنه تخمدانم هرزگاهی تیرمیک ...

منم دارم کمر درد عادیع تازه گی ها بچه یهو تکون میخوره لگد میزنع شکمم درد می‌کنه ولی لذت داره می ارزع ب همه چی

منم دارم کمر درد عادیع تازه گی ها بچه یهو تکون میخوره لگد میزنع شکمم درد می‌کنه ولی لذت داره می ارزع ...

انشاالله بسلامتی بغلش کنی