2777
2789
عنوان

عاشق شدین؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 52 پست
اره موافقم ولی کاش دست خود آدم بود

آره دست خودمون نیس

ولی خب گاهی وقتا میشه کنترل کرد وبه رابطه عمق نداد 

چون اگه طرف ضربه بخوره یه زخم عمیقی میشینه رو دلش که هیچ وقت از یاد نمیره

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دست خودمون نیس ولی خب گاهی وقتا میشه کنترل کرد وبه رابطه عمق نداد  چون اگه طرف ضربه بخوره ...

اره حق باتوئه درک میکنم چی میگی ولیکن من تلاشمو کردم اما گاهی فقط یه تلنگر کافیه تا برگردم و یادش کنم

منم عاشق یه آدم دست نیافتنی شدممم...نمیدونم شاید اصلا ما مال هم نباشیم..راستش از خودم خجالت می کشم.‌ ...

رویا بافی خیلی بده مواظب باشید من کشیدم زخمم تازه هست یه کوه رویا داشتم که در عرض یک ثانیه ریخت وایی همین امروز بود باورم نمیشه

خدا دیگه ازت ناامید شدم. واقعا حرفی ندارم.
اره حق باتوئه درک میکنم چی میگی ولیکن من تلاشمو کردم اما گاهی فقط یه تلنگر کافیه تا برگردم و یادش کن ...

دقیقا

امیدوارم همه ی عاشقا به هم برسن 

واونای که شکست خوردن جفت واقعیشون رو پیدا کنن

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
کاش ضربه باشه ادم داغون میشه داغون 

به نظرم عشق از مرگ هم بد تره 

مرگ یه لحظه هست و تمام .

ولی عشق هر دقیقه گلوت رو میگیره و فشار میده و دست و پا زدنت رو میبینه 😔😔

رویا بافی خیلی بده مواظب باشید من کشیدم زخمم تازه هست یه کوه رویا داشتم که در عرض یک ثانیه ریخت وایی ...

آرههه میدونم آخر سر دستش تو دست یکی دیگس...ما مال هم نیستیممم...کلا فرق داریمم...از همه لحاظ.....اون یه دنیا زیر پاشه..من چی؟هیچیی...مطمئنم دخترا واسش سر ودست میشکنن..یادش بخیررر...چه زود گذشت😭

دقیقا امیدوارم همه ی عاشقا به هم برسن  واونای که شکست خوردن جفت واقعیشون رو پیدا کنن

عزیزم مرسی فدای دل مهربونت

برام دعاکن

آدم غیر منطقی نیستم میدونم جفت من نیست وشاید به صلاحم نیاشه شاید اصن درکنارش خوشبخت نشم

نمیدونم هر چه دلم خواست نه آن میشود

هرچه خدا خواست همان میشود

بچه ها؛وقتی برات خواستگار بیاد و برای کسی گریه کنی که باهاش ارتباط تلفنی  داری وچندساله باهم باشید و هنوز موقعیت نداشته باشه بیاد جلو وتومدام  گریه کنی واصلا اون خواستگاربرات مهم نباشه معنیش چیه؟؟؟

الهی اونقدر بخندید که عضله های صورتتون درد بگیره