2789
من خودم پدرم شمالیه من تهران بدنیا اومدم شوهرمم پسرعممه شمالیه

من هم بابام هم مامانم هم خودم تهران به دنیا اومدیم و زندگی میکنیم اما تا حالا نشده کسی ازم بپرسه کجایی هستی بگم بابام شمالیه خودم تهران

معلومه که شمالی هستم

لپاشم سرخ باشه مرسی😆😆😆

گذاشتیم کنارتاچندوقت دیگه اورجینال میاد 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😂😂😂سریعتر لدفن خیلی منتظر نمونم

حتمادوستم حالا ک انقد دوس داری دعا میکنم یه سفید لپ قرمزیش ب زودی بیاد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
لهجه پدرومادرها شاید ولی من خودم الان بااین سن اصلا لهجه شمالی ندارم بااینکه باافتخارم میگم شمالی ام ...

متاسفانه اینم نقص ما شمالیاست که از زبونمون فرار میکنیم.وقتی میبینمدخترعموم با بچه‌هاش فارسی حرف میزنه و زمانی که بچه‌ها یه جمله ی شمالی میگن دعواشون میکنه واقعا ناراحت میشم

اصلا تو حفظ و اموزش زبانمون کوشا نیستیم که هیچ نمیدونم چرا فرارم میکنیم

متاسفانه اینم نقص ما شمالیاست که از زبونمون فرار میکنیم.وقتی میبینمدخترعموم با بچه‌هاش فارسی حرف میز ...

مطمعنا بازبونمون ک اشنایی داریم ولی حق باشماست چون حرف نمیزنیم بچه هامونم زیاد یاد نمیگیرن ولی چون زبون مادری خواه ناخواه یاد میگیرن واین خیلی خوبه من تازه ام گفتم ب شمالی بودنم افتخار میکنم.شما کجای مازندرانی؟

من هم بابام هم مامانم هم خودم تهران به دنیا اومدیم و زندگی میکنیم اما تا حالا نشده کسی ازم بپرسه کجا ...

بابامم البته از دوازده سالگی اومد تهران دیگه نرفت مادرمم ترکه.شوهرمم همینطور از ۱۷سالگی اومد تهران نرفت دیگه 

مطمعنا بازبونمون ک اشنایی داریم ولی حق باشماست چون حرف نمیزنیم بچه هامونم زیاد یاد نمیگیرن ولی چون ز ...

از پدر امل از مادر نور

بابام و مامانم و خودم تهران به دنیا اومدیم و زندگی میکنیم اما شمالی هستیم و بهش افتخار میکنیم

حتمادوستم حالا ک انقد دوس داری دعا میکنم یه سفید لپ قرمزیش ب زودی بیاد

اخی مرسی گلم😅😚

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
شوهر نوبتی نبود ک اونم شد.اگه کم اومد سفارش میدیم از چین وارد کنند😂😂😂😂

چینی دوس ندارم که😆😆😆

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم