2777
2789
عنوان

شام😩

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 49 پست
من مرغ ترش بگو چیاداری ایده بدم منم هر وقت فریزر خالی میشه عزا دارم،خیلی کار سخت میشه 

اهووم دقیقا منم گوشت تموم کردم مرغ دارم ولی غذاهای مرغی ندوست 

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاتون خالی من آش ترش گذاشتم

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
مامیخوایم بریم خرید،چون دقیقامال ماهم همه چی تموم کردیم بعدشم بریم جیگری

جیگر چقدر گرون شده😁

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من مرغ ترش بگو چیاداری ایده بدم منم هر وقت فریزر خالی میشه عزا دارم،خیلی کار سخت میشه 

مرغ ترشو چجوری درس میکنی؟

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

کوکو سبزی یا سیب زمینی😉

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤