2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4898 بازدید | 87 پست

منم یبار دعوا کردیم با بند کیفم اونقد زدمش بعد دیدم جواب نمیده با کمربند خودش زدم کل بدنش کبود قرمز شده بود😂😂😂😂

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
من یه دفه زدم تو گوشش دوسال پیش. هنو یادشه منم هنو عذاب وجدان دارم 😔

عذاب وجدان داری برو بمیر اه همیشه باید کتک بخوریم حالام که یکی زده عذاب وجدان داره میام میکشمتا

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب کردی! دمت گرم حالا باس ن مبارک بهتره؟😁

قربونت هرچی نگاه کردم یذره کبود نشده بود ک برم پزشکی قانونی😆😆

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....

من یه بار برس رو تو سرش شیکوندم اونم شکسته ش رو پرت کرد روی من گف پاشو برو خونه بابات😃منم نرفتم😞

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
منم یبار دعوا کردیم با بند کیفم اونقد زدمش بعد دیدم جواب نمیده با کمربند خودش زدم کل بدنش کبود قرمز ...

راس میگی؟

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
عذاب وجدان داری برو بمیر اه همیشه باید کتک بخوریم حالام که یکی زده عذاب وجدان داره میام میکشمتا

عه یعنی نداشته باشم؟

نکن خواهرم دستاتون هرز میشه    

ببخشید من تز وقتی عضو شدم ی سوال دارم نرگس کی هستی شما نرگس اووو؟؟؟؟😂😂😞

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
من یه بار برس رو تو سرش شیکوندم اونم شکسته ش رو پرت کرد روی من گف پاشو برو خونه بابات😃منم نرفتم😞

😆😆😆😆

عع سلام کفین

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
منم یبار دعوا کردیم با بند کیفم اونقد زدمش بعد دیدم جواب نمیده با کمربند خودش زدم کل بدنش کبود قرمز ...

😨یاخداااااا تودیگه چه کردی یه لحظه ترسیدم😵

(Biri var (g