2821
2789
عنوان

تقسیم ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 2373 بازدید | 29 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اخه خیلی زرنگه دختره سنش بالاست 

اونکه نمیتونه خونه را بالا بکشه..........فقط از آواره شدن میترسه...............میشه انحصار وراثت راانجام داد ولی شرط کرد که خونه را تا زمانیکه ازدواج نکرده نفروشن.........میتونن سند خونه را تفکیک کنن و توافق  کنن خونه دست خواهرشون باشه..........

نه تقسيم ارث ربطي به رضايت بقيه نداره  يك نفر هم بره روال قانوني انحصار وراثت رو انجام بده ، م ...

خب اونجوری نمیشه چون اون خانم هدفش اینه به کسی سهم نده .چون کلا قصد ازدواج نداره 

اون سر خود بره کارارو انجام بده به کسی سهم نده مگه میشه باید همشون باشن بنظرم

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
نه اخه خیلی زرنگه دختره سنش بالاست 

هرچقدرم زرنگ باشه قانون قانونه.وکاری به زرنگی نداره یا برین درخواست انحصار وراثت بدین که البته خیلی دوندگی داره ولی خب قیمت میزارن رو اموال وسهم هر کس مشخص میشه 

خب چون از سن ازدواجش گذشته باید اوارش کنید؟

نهههه منظورم اینه اون هدفش اینه به کسی سهم نده چون ماشین داره و با پول سهمش میتونه خونه هم بخره 

خب اونجوری نمیشه چون اون خانم هدفش اینه به کسی سهم نده .چون کلا قصد ازدواج نداره  اون سر خود ب ...

ببين روال انحصار وراثت اينه كه مثلا يك نفر ميره دادگستري فكر كنم درخواست انحصاروراثت ميده . 

طبق شناسنامه فرد متوفي ، ازوارثين (فرزند و همسر و... )مي خوان يا خودشون يا وكيلشون در يك روز مشخص برن اونجا... 

براي يه سري كارها مثل حساب بانكي و... يا به يكي از خودشون وكالت ميدن بقيه يا قاضي سهم هر كسي رو مشخص مي كنه .

در ضمن حتي تا 2-3 بار روزنامه رسمي آگهي ميدن اگر مدعي هست بياد 

اين طور نيست كه يه نفر بتونه چيزي رو صاحب بشه ....

الان پدر بزرگ. مادربزرگ من دو سال مرده ولی خونه رو نمیفروشن چون خاله ام داره داییمو که مریضه مواظبت میکنه الان مامان من خیلی به این پول احتیاج داره و خاله ام با بچه اش خوش خرم با حقوق داییم دارن زندگی میکنن تازه گفتن دیگه نیاید اونجا ما ارامش نداریم اینجور

این واقعا حق نیست و بنظرم اون دخترم باید با سهمش برا خودش خونه بگیره 

ببين روال انحصار وراثت اينه كه مثلا يك نفر ميره دادگستري فكر كنم درخوايت انحصاروراثت ميده .  ط ...

اخه میترسن اون دختره زیر زیرکی بره یه کارایی کنه سهم به کسی نده ...چون خیلی زرنگه و هدفش اینه سهم نده به کسی...پس نمیشه دیگه نه

اخه میترسن اون دختره زیر زیرکی بره یه کارایی کنه سهم به کسی نده ...چون خیلی زرنگه و هدفش اینه سهم ند ...

نه نميشه .

ولي بهتره زودتر بريد در خواست انحصار وراثت بديد .

چون بعدها سخت تر ميشه . فكر كنم ماليات و... هم بخوره بهش

خب اونجوری نمیشه چون اون خانم هدفش اینه به کسی سهم نده .چون کلا قصد ازدواج نداره  اون سر خود ب ...

عزیزم هرکدومشون برن درخواست انحصار وراثت بدن دادگاه همه وراث را میخواد بعدن تقسیم میکنه ارثیه رو.الکی که نیس که یکی بره یواشکی تقسیم کنه به بقیه هم نگه

شما ابتدا باید درخواست افراز ملک رو به اداره ثبت محلی که ملک در انجا قرار داره رو بکنید و پس از اینکه این اداره عدم امکان افراز رو اعلام کرد به دادگاه مراجعه و دادخواست فروش ملک رو ارایه کنید.همچنین میتونید بابت تصرف اون خانم دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف با توجه به نظریه کارشناس ارایه کنید.