2821
2789
نمیدونم من اولین بار گرفتم باید قلمه بزنم ازش ؟

اولن نور زیاد میخواد که فاصله برگ ها کم بشه و هر برگ جوونی که داد تا کوچیکه زود بکن چون بجای هر برگ 2تا برگ درمیاد و کلی پر پشت میشه.گلش رو هم هرس کن چون بشدت جلوی رشد گیاه رو میگیره و گلش جنبه زیبایی نداره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

افتاب کافی باعث قرمز شدن برگاش میشه😍

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای شپشک که فقط باید سمشو بگیری. ولی بزارش پشت پنجره نورکافی بهش برسه.اگه میخواهی بته ای رشد کنه نو ...

اون سرشو ک چیدم بزارم تو اب قلمه میشه

ببخشید پاجو‌ش چیه

اندازه دوسانت از سرش بچین بنداز دور. گلدون شما الان خیلی کوچیکه واسه قلمه زدن.وقتی سرشو چیدی ازپایین تا بالا شروع میکنه به جوانه زدن و خیلی پر شاخه میشه جوانه هایی که درمیاره روبهش میگن پاجوش

عزیزم گل حسن یوسف خیلی حساسه و سم زدن باعث از بین رفتنش میشه پس سم رو بی خیال شو اگر گلت رو دوست داری

اول اینکه نصف در بطری و کمتر الکل تو یه لیتر اب میریزی به اضافه 3 قطره ریکا بعد حسابی تکونش میدی مخلوط شده

یه پنبه اغشته به این محلول میکنی میشینی پشت تمام برگ ها رو با این پنبه اغشته پاک میکنی تا شپشک های مادر و تخم های بزرگ با این پنبه برن.خب الان پشت برگ ها هزارتا تخم های ریز لابه لای شیارهای برگ وجود داره که باید با حوصله

ببریش تو حیاط جایی که نور زیاد باشه میشینی با یه خلال دندون پشت تمام برگ ها لارو ها و تخم ها رو جدا میکنی و میزاری رو پنبه الکلی تا زنده نمونن.این مرحله دقت خیلی زیادی میخواد حسابی شیارها رو چک کن چون خیلی زیادن.بعد خاک گلدونت رو با روزنامه و پلاستیک حسابی بپوشون و شروع کن از اون محلول که بت گفتم اسپری کردن به کل گیاه.خصوصن پشت برگ ها اما اینکارو تو افتاب نکن چون قطرات اب حالت عدسی پیدا میکنن و برگ ها رو میسوزونن بعد میزاری 20 دقیقه بمونه بعد بااسپری اب خالی محلول الکل و مایع رو میشوری چون اگ رو گیاه بمونه میسوزونه.جمع کردنه تخم ها از پشت برگ ها رو چند روز پشت سر هم انجام بده چون روز های بعد بازم تخم میبینی تک و توک .اسپره کردن محلول ریکا و الکل و اب رو هفته ایی 3بار مجازی انجام بدی

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

راستی شپشک از گرما و رطوبت و ابیاری زیاد میاد.ببرش داخل محیط خونه پشت پنجره که هم خنکی خونه بهش بخوره هم نور کافی

استانه تحمل دمایی گلی حسن یوسف در حد دماییه که انسان بتونه تحمل کنه

و جابجایی از محیط خیلی گرم به سرد و جابجایی زیادش باعث شوک دمایی و ریزش برگهاش میشه

اره اب ی روز در میون نصف استکان بهش میدم ی‌چیزای سفیدی هم رو برگاش زده

عزیزممم اگه برگاشسفید شده افت زده بهش اگه بهش اینجوری اب بدی خراب میشه حسن یوسف باید اب زیاد بخوره بهش افتابم برگاشو قرمزمیکنه برای افت ی که زده بهش داروشو بگیر واسه گلدهیش کود بریز پای گل یا خاکشو عوض کن کود کمپوست گلدهی بریز پاش که گل بده اگه اب منطقه شما املاحش زیاده ابو بجوشون سرد شه بریز پای گلت براش قران و اهنگ پلی کن ❤😘

تشنشه،حسن یوسف آب زیاد میخواد ،من یه دونه دارم داره تبدیل به درخت میشه عاشقشم 

سلام عزیزم من پست شما رو دیدم یه سوال دارم هنوزم حسن یوسفت رو داری؟

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍
ینی کارت درومد اساسی  فقط به هیچ عنوان سم نزن صبر کن تایپ کنم خابم میاد  خواستم بخوابم ...

سلام خوبید شما من این پستتونو دیدم یه سوال درباره حسن یوسفم دارم

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍