2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چی جواب میدی بهش؟😂😂😂😂 من الانه ک جیغ بکشمممم

نه بگم دعوا میشه😂😂

میدونم فردا صب زود بلندم میکنه تلافی میکنه😂😂😂😂

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘

منم دراز کشیدم روتختمون خوابم میاد ولی نینیسایت نمیذاره که بخوابم..چن دیقه یبار چک میکنه ببینم شوهرم مرتب نفس میکشه..

باد ملایم خنکم میاد از پنجره کیف میکنم

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
میشه بیای منم با خودت ببری ؟ قول میدم ساکت بشینم ی گوشه

عزیزم اگر امکان میداشته چشم حتمن 

نداره چون الان ماندم کار مامانمو چی جوری کنم چون باردارم بچه کوچیک هم دارم تنهام خیلی نیاز دارم بهش 

اما نمیشه😢😢😢

خدایا شکرت   
منم دراز کشیدم روتختمون خوابم میاد ولی نینیسایت نمیذاره که بخوابم..چن دیقه یبار چک میکنه ببینم شوهرم ...

اینجوری ک تو گفتی من جات بودم میخابیدم 😍😍😍😍😍😍

من الان مجرد تک و تنها تو ی اتاق داز کشیدم

اهنگ غمگین گوش میدم

اینقدرم گرمه ک دارم تصعید میشم

الاهییییی عزیز دلمممممم 😍😍😍😍😍😍😍 خب بزارین شیطونی کنه باید بخورینش 😍😍😍😍😍😍😍

عزیزم از بس که شیطونی میکنه گاهی وقتا قهر میشم اخی هیچ چیز رو اروم نمیزاره هر روز خونه رو پاک میکنم روز چند بار میگه برس بده دندونم رو برس میکنم بعد میره تو دستشو ی نل  رو باز میکنه آینه رو همه جا کثیف میکنه بعد میرم پاک میکنم میبینم که اومده خونه یه  خرابی دیگه کرده 

در یخچال رو باز میکنه هی میگه اینو بده اونو بده آخرش هم نمیخوره باباش دستشوی بره هی در رو میزنه که زود بیرون شو😂😂😂

خدایا شکرت   
 اینجوری ک تو گفتی من جات بودم میخابیدم 😍😍😍😍😍😍 من الان مجرد تک و تنها تو ی اتاق داز کشید ...

خستم ولی خوابم نمیبره بس که ظهرر خوابیدم..جات خالی هوا الان خوبه اینجا..

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
عزیزم اگر امکان میداشته چشم حتمن  نداره چون الان ماندم کار مامانمو چی جوری کنم چون باردارم بچه ...

خوش ب حالتون 

واقعا دیگ نمیشه اومد 

کاش من الان جای شما بودم بخدا زندگی میکردم