2777
2789
عنوان

دوس دارم داستان زندگیمو تعریف کنم بچگی خیلی زجر کشیدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 412530 بازدید | 1433 پست

از وقتی باردار شدم احساس میکنم یه جوری شده نمیدونم شاید من زیاد حساس شدم فک میکنم شاید دوسم نداشته باشه شاید داره تحملم میکنه رابطه جنسی‌مون هم کمتر شده ،خداکنه بعد که بچم دنیا اومد همه چیز بشه مثل اول حتی بهترش !من دیگه تحمله سختی رو ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ تاپیکی اینقد ناراحتم نکرده بود استارتر خیلی سختی کشیدی بهترین ها رو برات آرزومندم💕

استارتر زخم زبونای مادرشوهرت که تمومی نداره حالا نمیشه خونه مادرشوهرت کم بری یا نری اینجوری اینقد اذیتم نمیشی 

عزيزم خيلي قوي بودي تو زندگي تمام تلاشتو بكن تا از اين به بعدشو خوشبخت زندگي كني قدر شوهرتو بدون خيليييي با اومدن بچه زندگيت خيلي شيرين ميشه

بچه داري اصلا سخت نيست به اين فكر نكن كه بقيه مامان دارن من ندارم من خودم از مامانم دور بودم فقط ده روز تونست پيشم باشه بعد از زايمان

سعي كن براي بچت مادر شادي باشي با فكر كردن به گذشته فقط خودتو افسرده ميكني ، به خودت بيا

برات ارزوي خوشبختي و شادي روز افرون ميكنم 

به خودت و شوهرت افتخار كن عزيزم 💐💐

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️
خواهر بزرگم بيشتر از ما يادشه پنج سال أزمن بزرگتره من و خواهر كوچيكم يك سال بينمونه ،يادمه همش بشدمي ...

گفتی که من کلاس دوم بودم خواهر کوچکم حتی مهدم نمیرفت....الان میگی ۱ سال کوچکتره !!!!

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

چرا مامانت نیومده بود عروسیت? چرا یه مدت بیخبر بودی ?در حالیکه گوشی داشتی هم خودت هم خواهرت. 🤔🤔🤔🤔

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

ب نظر منم بزرگترین ظلم اول ب برادر ناتنیت شده بعد ب مادرش ک بچه کوچیکشو ازش گرفتن ک فکرشم قلب ادمو ب درد میاره

استارتر شماسه خواهر هم قربانی شدین.برات ارزوی موفقیت دارم

واسه سلامتی گل پسرم صلوات میفرستی😘
منظورم پیش دبستانی بود خواهرم متولد الان هست من مرداد واسه همین اون یه سال عقب افتاد 

بعد از افلاين شدنت رفتی حساب کتاب کردی برات گزارش زدم خجالت بکش اینجا خانم باردار هست با این داستان سرايي

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر