2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 3966 بازدید | 34 پست
دومادشون خیلی کنجکاو و فضوله مثلا میخواست بحث باز شه حرف بزنه ,رفته بودیم پارک باغلار باغی ک کفتمون ...

خب 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم قلبش مشکیه رو فقط تبریزیا میفهمن دوستان قلب مشکی همون بددلی و متعصب بودن نسبت به زن هست

خوب شد گفتی من فکر کردم همون قلب سیاه یعنی این که بدذات هستش

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

شوهرم خیلی خسیسه برعکسش دومادشون خیلی دست و دل بازه ,هی مادرشوهرمو میبره شام بیرون جاهای باکلاس براش مانتو میخره هی میوه میخره میاره ولی شوهر منم با مادرم بیرون رفتنی هی ۱۰ بار میپرسه شیر موز میخورین یان 😠منم از خساستش گفتم ,گفتم اینکه یخچالمون خالیه زنگ زدم بهت گفتم گوشت بخر برگشتی گفتی بزار مرغ بخرم با صرفه تره ,شوهرم اینها تو میدون تره بار مغازه دارن ,هر کی منو میبینه میگه شما با جعبه میوه میخرین !!منم الکی میگم اره درحالی ک از وقتی تابستون اومده نیم کیلو ۲ بار اونم ب زور بعد ی هفته برام گیلاس خریده 

لطفا ی ,,,صلوات ,,,مهمونم کنید ,,,, اللهم صل علی محمد وال محمد 

من اینهارو گفتم اونم عصبی شد برگشت گفت تو لیاقت نداری برات بخرم ,جلوش تخمه بود اونهارو برگردوند تو پوست تخمه ها گفت میخرم اینطوری تابه کبابی درس میکنی زود تموم میشه ,درحالی ک فقط یبار تابه کبابی درس کردم ,بعدش من برگشتم گفتم تو لیاقت غذا خوردن نداری از بس غذاهای کهنه و مونده مادرتو خوردی ,مادرم شوهرم برگشت گفت کیی?این اصلا غذا مونده نمیخوره ,منم گفتم اون چیزی رو ک دیدم میگم 

مادرشوهرم گفت شما مستاجرین باید قناعت کنید منم گفتم قناعت با خساست فرق داره ,گفت پس انداز کنید ,شوهرم برا پدرش کار میکنه اصلا حقوق و درامد ثابتی پدرشوهرم بهش نمیده همین در حد مایحتاج زندگی ,منم گفتم پولی ک دستم میاد با پولی ک خرج میکنم و نمیدونم چقده چطور پس انداز کنم 

ما وام ماهانه گذاشتیم ۱۰ میلیون در اومده برامون اونو پدر شوهرم اینها فهمیدن ,مادرشوهرم گفت ما دزدی میکنید هر کدومتون (۲تا برادرند )پول رو خودتون برمیدارید ,و....منم گفتم وقتی پس انداز هم میکنیم اینطوری میگید 

خوب خود شما جلو همه شروع کردی که!

اولش یادم رفت بگم ک شوهرم هی میگفت من بزرگترین اشتباه زندگیم این بود ک زود ازدواج کردم ,دومادشون میگفت اینطوری نگو پیش خانومت منم ناراحت میشدم از تو داغون میشدم ,هی میگفت من اشتباه کردم ازدواج کردم منم گفتم اومدی جلو بابام گفتی منو هم بکشی باز دخترتو میخوام پس چی بود ,گفت ن بابات گفت اگه دخترمو میگیری بیا و گرنه دیگه نبینمت ,اون کفریم کرد اول 

اونهای ک تو شغلشون شریکن میفهمنن من چی میگم هر چی میکشیم از شراکت میکشیم ,جاریم اینقد خرج داره ک نگو کافیه بچه ش عطسه کنه ,برادر شوهرم زنگ میزنه ب پدرشوهرم میگه ۱۰۰ تومن بزار خونه بیام بچه رو ببرم دکتر ,درحالی ک من نمیتونم نیم کیلو گوشت بخرم ,تو عروسی من گفته بود اگه برام سرویس نخری من عروسی نمیام ,بقران خرج اونها تو عروسی بیشتر از ما شده بود ,بهتون بگم ۱۲ میلیون خرج کرده بودن ,۹ میلیون هم پول جمع کرده بودن باورتون میشه عروسی با ۳ تومن براشون تموم شد ,بقران برا من سرویس نقره گرفتن ک پول نداریم حتی ایینه شمعدون هم نگرفتن