2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخخخخ گفتی اووف مخم داره مترکید ک چی بپزم اخه این هفته پیتزا لازانیا تن ماهی سالاد الویه کوکو ...

خانمي تن ماهي رو چجوري تو چ غذاي استفاده ميكني ؟؟؟ميشه برا منم بگين 

اگه حال داري لطفا يكم توضيح بده 

کتلت ذرت بپز اگ ذرت داری تو خونتون عزیزم یا شامی بپز با نون و گوجه و خیارشور

ذرت دارم ولی تاحالا درست نکردمش خوب میشه

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
ذرت دارم ولی تاحالا درست نکردمش خوب میشه

اره عزیزم خوشمزع میشه

کنسرو ذرت رو بریز تو ی ظرف چن تا تخم مرغ مرغ بزن یکمم گوشت چرخ کرده بریز زیاد نباشه بعد نمک اینا بزن خوب مخلوطش کن بعد بریز همشو تو تابه ی طرفش ک سرخ شد طرف دیگشو بزار سرخ شه خوشمزه میشه نوش جون 

خانمي تن ماهي رو چجوري تو چ غذاي استفاده ميكني ؟؟؟ميشه برا منم بگين  اگه حال داري لطفا يكم توض ...

حتما عزیزم.یکم سیب زمینی خلالی سرخ میکنم.تن ماهی با کنسرو گوجه بادمجونو میزارم بیست دقیقه بجوشه بعد همه رو قاطی میکنم باهم😂😂خدایی با این کنسرو بادمجون امتحان کن عالی میشه 

اره عزیزم خوشمزع میشه کنسرو ذرت رو بریز تو ی ظرف چن تا تخم مرغ مرغ بزن یکمم گوشت چرخ کرده بریز زیاد ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم👍🏼👍🏼😋

من کته ی مرغ درست کردم خیلی خوشمزه س،اول مرغ رو با پیاز و ادویه و اینا سرخ میکنی بعد توش کمی آب میریزی تا بپزه کمی هم زعفران بهش اضافه میکنی وقتی مرغ پخت برنج ایرانی رو میریزی توش و میزاری مثل کته درست بشه خیلی ساده و خوشمزه

زندگی زیباست

اگه بیرون نرفتیم سیب زمینی با تخم مرغ با سس اضافه 😂😂😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋