2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان میخواین یه روز هم صبر کنیم چهل نفر بشیم؟

فداتشم باشه حالا ک فکر میکنم فرقی نداره چهله مم چهل روزمو من میخونم 

بوس 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
دوستان میخواین یه روز هم صبر کنیم چهل نفر بشیم؟

ولش کن کلی ریپلای زدی مرسی از وقتی که گذاشتی ایشالله خدا حاجت روات کنه از ته قلبم برات میخونم عزیژم مرسی بانی خیر شدی 🌺 

فداتشم باشه حالا ک فکر میکنم فرقی نداره چهله مم چهل روزمو من میخونم  بوس

حدیث کسا توش هم اومده دسته جمعی خونده شه تعداد جمع نبتید خیلی کم باشه . تعداد ما خوبه و عدد چهل هم که عددی هست که تو دین ما به عنوان چله در نظر گرفته میشه. حالا بعضی دوستان مقید هستن که چهل نفر باشیم.

حدیث کسا توش هم اومده دسته جمعی خونده شه تعداد جمع نبتید خیلی کم باشه . تعداد ما خوبه و عدد چهل هم ک ...

پس امشب نخونیم هنوز یا بخونبم 😂

اره عزیزم باید چهل نفر بشیم 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

اخر چی شد بابا بخونیم یا نه ؟وقتی خوندیم باید بگیم به نیت فلان شخص ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..