2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نیت مژگان جان عزیزم خوندم.

عزیزم ان شالله هر چه زودتر حاجت روا بشی عزیزم و خبرای خوب بشنویم ازتون.

ان شالله یه پسر سالم و صالح و با ایمان و خوشگل خدا نصیبت کنه عزیزم.

منم دعا کن آرامش پیدا کنم.

ممنونم عزیزم.🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزای دلم من این ختمو به نیت کار پیدا کردن همسرم و دراومدن قرعه کشی شروع کردم و شما دوستای گلم روز نهم رو برای من خوندین روز بعد هم شوهرم کار پیدا کرد و هم قرعه کشی خونگی بنامم دراومد اینو نگفتم افسوس بخورین فقط خواستم به ادامه ختم امیدوار بشین ..از همه شما ‌دوستای گلم برای دعاهاتون ممنونم ایشالا همتون حاجت روابشید واینجا بگید تاخوشحال شیم

خدا همیشه هر کجا با من بوده 
سلام عزیزای دلم من این ختمو به نیت کار پیدا کردن همسرم و دراومدن قرعه کشی شروع کردم و شما دوستای گلم ...

وای عزیزدلم. 

خیلیییییییییییییییی خوشحال شدم واست عزیزم. خیلی زیاد. 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️خدارو شکر. خدارو ۱۰۰۰۰۰۰۰ مرتبه شکر❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. 

معجزات خدا دیدنی هست واقعا. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏مرسی که گفتی و ما رو برای ادامه این ختم امیدوار تر کردی عزیزم. 🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دو ستان عزیزم خوشحالم که خواسته هاتون برآورده میشه یکی یکی. من نیتم چهل روز حدیث کسا بود. چهل روز بخونیم و از اول اسامی رو تکرار کنیم تا حاجت بقیه دوستان روا بشه. اونایی هم که حاجت گرفتن میتونن نیت جدید بکنن . لطفا دعا کنیم برای بقیه دوستان لیست که به امید نشستن و میخونن حتی اگر حاجتمون رو گرفتیم.

استارتر عزیزم کم کم داریم به پایان ختم نزدیک میشیم، حتما بعد از اتمام ختم بازم ختم بزاری عزیزم. ا ...

عزیزم از اول لیست شروع میکنیم تا چهل روز تمام شه. نیت چهل رو ز خوندن دسته جمعی حدیث هست نه چهل نیت.