شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 عنوان جشن دندونی 333 بازدید | 15 پست سلام. میخام واسه دخترم جشن دندونی بگیرم. ایده میخام. اصلا نمیدونم چیکار کنم. واسه پذیرایی و عصرونه چیا درست کنم. ممنون میشم کمک کنید. معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم 1397/04/22 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26244 معنی اسم کوچولوت چیه؟ بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78654 عزيزم ما تولدو عصرونه داديم فينگر فوددوست داشتي عكس تكي هم براتون ميذارم تیکر تولد چهار سالگی پسرم
شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 معنی اسم کوچولوت چیه؟ وِستا به زبان زرتشتی، یعنی الهه آتش. در زبان فارسی یعنی دختره با اصل و نسب معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17626 آش دندونی درست کن باپیراشکی یاالویه وسالادماکارونی بانون باگت ونوشابه میوه هاروقالب بزن یااینکه داخل هندونه روخالی کن دورشوهفت وهشتی برش بزن میوه هاروبااسکوپ گردشون کن بریزتوپوست هندونه خیلی خوشگل میشه روی آش دندونیت روهم شکل دندون دیزاین کن ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
الـ۷۹ـناز عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2156 برید مغازه هایی که لوازم تولد دارن تم دندونی هروسیله ای که میخواین بخرین بادکنک و ریسه و بسقاب و همه چی دارن مناسب تمکیک هم که باید دندون باشه عصرونه هم الویه و شربت و چیپس و پفک و پفیلا اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 عزيزم ما تولدو عصرونه داديم فينگر فود دوست داشتي عكس تكي هم براتون ميذارم چه عالی ممنون میشم اگه بگی چیا هستن . ینی فینگر فود رو میگم با چیا درست کردی. شیرینی هم دادی یا همون کیک دندونی کافیه؟؟ معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26244 وِستا به زبان زرتشتی، یعنی الهه آتش. در زبان فارسی یعنی دختره با اصل و نسب سپاس🌷 بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خانمجون عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 10088 کیکشو شکل دندون بده درست کنن.آش دندونی هم بذار .من برا شام هم چیکن استراگانف با پیراشکی دادم
شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 برید مغازه هایی که لوازم تولد دارن تم دندونی هروسیله ای که میخواین بخرین بادکنک و ریسه و بسقاب و همه ... ممنونم عزیزم. فقط نمیدونم واسه دعوت، حتما کارت دعوته تم دندوتی لازمه یا نه؟؟😀 معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 سپاس🌷 😘😘😘😘 معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
الـ۷۹ـناز عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2156 ممنونم عزیزم. فقط نمیدونم واسه دعوت، حتما کارت دعوته تم دندوتی لازمه یا نه؟؟😀 بله دیگه همونجا خودشون کارت تولد مناسب تم دندونی هم دارن بخواین میتونین بخرین اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 آش دندونی درست کن باپیراشکی یاالویه وسالادماکارونی بانون باگت ونوشابه میوه هاروقالب بزن یااینکه داخل ... خیلی زیبا👌👌👌👌 ممنونم از پیشنهاد قشنگت، دوستم. معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
شیرین۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 654 بله دیگه همونجا خودشون کارت تولد مناسب تم دندونی هم دارن بخواین میتونین بخرین ممنونم دوستم... انشالله همونی که میخای، قسمتت میشه😘😘 معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
الـ۷۹ـناز عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2156 ممنونم دوستم... انشالله همونی که میخای، قسمتت میشه😘😘 خواهش میکنم عزیزم❤😊ممنون بابت دعای قشنگت😍😍😍 اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑