baronebahari مدیر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 188 عنوان سوال | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 22 پست بنظرتون يه زن و شوهري كه از نظر رواني هر دو مشكل دارن يعني افسردن نيازهاي همو برطرف نميكنن از هم گل دارن بنظر شما زندگيشون به طلاق ميكشه يانه؟!(منظورم وخودم وشوهرميم)چون دعوامون شده در حد ماجراي طلاق😭😭😭😭 1397/04/22 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 😞🙏اگه مساور بگه طلاق چي مشاور هیچ وقت اول اسم طلاق را نمیاره چون راه های دیگه ای هم وجودداره مشاور همیشه اول به فکرِ درمان هست یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
baronebahari مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 188 مشاور هیچ وقت اول اسم طلاق را نمیاره چون راه های دیگه ای هم وجودداره مشاور همیشه ... يعني من دروغ ميگم
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 يعني من دروغ ميگم نه من اصلاً منظورم این نبودش یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
baronebahari مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 188 نه من اصلاً منظورم این نبودش من شرايط خيلي بدي دارم نميتونم طلاق بگيرم اگه بگيرم بدبخت ميشم كلهم شرايط خانوادگي موقعيت جغرافيايي اينطوري ني كه بخام طلاق بگيرم من تو عقدم و شرايط خيلي بدي هم دارم
atenuu عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 935 مشاورا تا میبینن مرد طلاق میخواد سریع میگن طلاق بگیر حالا وای بحال که زن بخواد ازش طلب دارن انگار وظیفشه ببخشه دیدم که میگم بدتر از رفتن...گندی است که انسان ها به باور هم میزنند
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 من شرايط خيلي بدي دارم نميتونم طلاق بگيرم اگه بگيرم بدبخت ميشم كلهم شرايط خانوادگي موقعيت جغرافيايي ... اینا همه را برای مشاور گفتید؟ یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 خب من شمالم اون اصفهان نميتونيم پيش يه مشاور بريم كه باهامون بحرفه بعدم اون سربازه من فقط از ١٢٣كمك ... خانوم پس چرا میگید مشاور گفته طلاق؟شما هردو باید پیش یه مشاور میرفتیدکه باهردوتون صحبت کنه فقط کلینیکایی اعتبار دارن که زیر نظر سازمان نظام روانشناسیه ایران باشن که رئیسش آقای دکتر افروز هستند یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 خب من شمالم اون اصفهان نميتونيم پيش يه مشاور بريم كه باهامون بحرفه بعدم اون سربازه من فقط از ١٢٣كمك ... شما اصلاً برای مشاوره نباید با۱۲۳ تماس میگرفتید چون شما موردتون که اورژانس اجتماعی نبوده یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم