2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 22 پست
😞🙏اگه مساور بگه طلاق چي

مشاور هیچ وقت اول اسم طلاق را نمیاره 

چون راه های دیگه ای هم وجودداره مشاور همیشه اول به فکرِ درمان هست 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من اصلاً منظورم این نبودش 

من شرايط خيلي بدي دارم نميتونم طلاق بگيرم اگه بگيرم بدبخت ميشم كلهم شرايط خانوادگي موقعيت جغرافيايي اينطوري ني كه بخام طلاق بگيرم من تو عقدم و شرايط خيلي بدي هم دارم

مشاورا تا میبینن مرد طلاق میخواد سریع میگن طلاق بگیر حالا وای بحال که زن بخواد ازش طلب دارن انگار وظیفشه ببخشه 

دیدم که میگم 

بدتر از رفتن...گندی است که انسان ها به باور هم میزنند 
من شرايط خيلي بدي دارم نميتونم طلاق بگيرم اگه بگيرم بدبخت ميشم كلهم شرايط خانوادگي موقعيت جغرافيايي ...

اینا همه را برای مشاور گفتید؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خب من شمالم اون اصفهان نميتونيم پيش يه مشاور بريم كه باهامون بحرفه بعدم اون سربازه من فقط از ١٢٣كمك ...

خانوم پس چرا میگید مشاور گفته طلاق؟

شما هردو باید پیش یه مشاور میرفتیدکه باهردوتون صحبت کنه 

فقط کلینیکایی اعتبار دارن که زیر نظر سازمان نظام روانشناسیه ایران باشن که رئیسش آقای دکتر افروز هستند

خب من شمالم اون اصفهان نميتونيم پيش يه مشاور بريم كه باهامون بحرفه بعدم اون سربازه من فقط از ١٢٣كمك ...

شما اصلاً برای مشاوره نباید با۱۲۳ تماس میگرفتید چون شما موردتون که اورژانس اجتماعی نبوده