2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 25 پست
من هفته پيش يه دستبند خريدم، تقريبا گرمى چهارصد دراومد، جواهر هم نداشت.

اووه چ زیاد مگه الا گرمی ۲۳۹نیس حالا با دست مزدم بگیم ۲۸۰اینطورا

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته پیش ۸۳ گرم فروختم نوزده و پونصد کلی حال کردم پوله اومد تو حسابم

من شوهرم نمیذاره بفروشم میگه ارزش نداره ریال میخواهی چکار کنی البته من فعلا ماهی دو‌تومن خودم گیرم میات ن از شوهرا از جای دیگه دو دو صد...هفت تومنم تو حسابدارم گفت نمی خواهد بفروشی😕گفتم میفروشیم از سودش استفاده میکنم نذاشت گفت مگه کم داری ک گیر دادی ب طلات

من شوهرم نمیذاره بفروشم میگه ارزش نداره ریال میخواهی چکار کنی البته من فعلا ماهی دو‌تومن خودم گیرم م ...

خوب البته من میخوام ماشینم رو عوض کنم 

از طلا خوشم نمیاد ماشین برام خیای خیلی مهم تر

خوب البته من میخوام ماشینم رو عوض کنم  از طلا خوشم نمیاد ماشین برام خیای خیلی مهم تر

اوهوم واقعا آدم باید بده ب چیزی ک براش باارزش‌تر هست من از خودم خونه و ماشین دارم خونه دادم اجاره خونه شوهرم نداشت رهن کرده گفتم اگه خواسی بخری ب شرطی ک سهم محفوظ بشه بهت میدم یعنی میفروشیم پولشو میدم وگرنه یک ریالم نمیدم

چند گرم بود ؟

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

راستش من اين طلا رو براى فروش نخريدم. معمولا همه پس اندازم رو سكه و ارز مى خرم. اين پول هديه هايى هست كه از خانواده و شوهرم به مناسبتهاى مختلف بهم مى رسه، من هم باهاش يه چيزى كه خوشم بياد مى خرم كه يادگارى بمونه.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.