2777
2789
عنوان

بازم قهر....

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توام به خودت برس لبتم لايه برداري كن باشكرو ليمو خاكبرسرشون

نميشه، خیلی آبلیمو و...زدم،،، واقعا نفس کم دارم، شبا تو خواب احساس خفگی میکنم، از حموم که میام کلا نابودم تا چند دیقه 

...
فدات عزيزم😍 قطع بودم چه خبر؟ طلا ملا جديد؟ 😁

ای ناقلا چه حافظه ای داری دختر😁😁😁

تو این اوضاع اقتصادی خبری نی😕😕😁

شرمنده استارتر وسط تاپیکت احوال پرسی کردم😍

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
نه، تتو جدیدا مد کرده، یه طرحی رو دستش زده الان باز میخواد رو سینه ش بزنه 

عزیززززم  ولش کن . یه چرتی گفته . الان بیشتر مردا بالاخره یه جور رو اعصاب زنهاشون هستن . هر کدوم یه جور . لیاقتت بیشتر از این که خودت بخاطر یه تتو ناراحت کنی . تو دلت بگو به درک ...

حال دلت که خوب باشد همه دنیا به نظرت زیباست 
نميشه، خیلی آبلیمو و...زدم،،، واقعا نفس کم دارم، شبا تو خواب احساس خفگی میکنم، از حموم که میام کلا ن ...

چرادکترخوب نمیری.مشکل ازدماغته؟برو دکترخرسندی بیمارستان امیراعلم.یا اگه مشکل الرژی داری برو کلینیک الرژی .درمون میشی الکی عذاب نکش

عزیززززم  ولش کن . یه چرتی گفته . الان بیشتر مردا بالاخره یه جور رو اعصاب زنهاشون هستن . هر کدو ...

واسه تتو ناراحت نشدم زیاد، واسه اون حرفش خیلی ناراحت شدم 

...
چند نفر پرسیدم گفتن بعد یه مدت تیره میشه، میترسم بدتر شه 

نه عزیزم تیره نمیشه من هم تاتو انجام میدم.هم خودم اینکار رو واسه خودم انجام دادم.وقتی کم رنگ شدیه برق لب بزنی قشنگ نشون میده

واسه حرفی ک گفته واقعا اشکم دراومد و کامل درکت میکنم خدا خودش جواب اینجورشوهرارو بده ب حق امام حسین. منم کم نمیکشم از دست شوهرم.  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تنگی نفس..... 

عزیزم کاری نداره ک شبا موقع خاب اول ی برس مسواکتو رو لبات بکش بعد با وازلین چرب کن نرم و سرخ میشه .جوری ک انگار رژ زدی

بعدم برو لبتو تاتوی لب کن .رنگ لبت سرخ میشه کاری نداره ک غصه میخوری برو اگ پولشو داری اگ نداریم ی جوری برو دیگ

بگو تاتوی رژلب میخام اونم سرخ

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد