2777
2789
مشکل رد پیوند نداشت... از لحاظ دید چطوره الان

چشمی که پارسال عمل کرده خوبه اینم که تازه امسال عمل کرده باید صبر کنه ببینه نتیجه چه جوریه

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه انجام میدن؟ شنیدم باید طرف اول کامل بینایش رو از دست بده بعد ..اونم بالای پنجاه سال انجام میدن . ...

میشه بدونم فاز شما چی هست؟؟اخه چه اسراریه چیزی ک نمیدونید بلد نیستین حتما بیایین نظر بدین؟مگ مجبورتون کردن اخه؟؟خدایی این چرتو پرتارو از کجاتون درمیارید من هنگم بقران

من شیش سال پیش انجام دادم جفت چشامو اون موقع ۱۸.۱۹ سالم بود اتفاقا تا حدودی هم بینایی داشتم ولی ضعیف اون دوستانی ک میگن چشم باید کور باشه یا طرف بالای ۵۰ سال سن داشته باشه همش چرتو پرته هیچی نمیدونن فقط دوس دارن یچی گفته باشن .عمل پیوند قرنیه سنگین ترین عمل چشم هست و خیلی حساسه .من با اینک شیش ساله عمل کردم هنوز درگیرم 

مگه انجام میدن؟ شنیدم باید طرف اول کامل بینایش رو از دست بده بعد ..اونم بالای پنجاه سال انجام میدن . ...

خدایی شما اصلا نیای اینجور جاها نظر ندی بقران لطف بزرگی میکنی لطفا دیگ نیا 

من انجام ندادم ولی بابام انجام داد. یه سری مراقبت هایی میخواد بعد پیوند قرنیه که حتما باید رعایت بشه. ولی من توی اینترنت خوندم واقعا عمل سختیه. الان خداروشکر دید بابام خیلی خوب شده خدا خیر بده هم دکتر نبی پور اشرفی رو هم اونی که رضایت داد قرنیه رو پیوند بزنن.

سلام من خواهرم ده سالشه پارسال انجام داده تبخال چشمی دهشت دکتر اینقد این دست اون دست کرد بینایی چشم راستش از دست رفت ،تو رو خدا هر کی اشنایی داره که انجام داده از تجربیاتش بگه،چکار باید بکنیم که پیوند قرنیه رو پس نده ،تو رو خدا دعا کنید براش بچه اس 

سلام پسر من ۱۲ سالشه پارسال عمل پیوند انجام داد بینایی هم داشت ولی چه فایده کم بینا بودتوی این یکسال خیلی سختیها رو تحمل کرده هنوز به خاطر سن کمش بخیه هاش نکشیده و هنوز کاملا خوب نشده به هر حال عمل سختی هس 

بیمار قوز قرنیه نابینایی نداره اصلا شخصی که بخواد عمل پیوند انجام بده از سن 18 سالگی به بعد میتونه این عمل رو انجام بده به روش های محتلفی که پزشک باید بگه والبته مهارت پزشک در بخیه زدن خیلی کمک میکنه به بازگشت بینایی گاها کاملا بینایی بر میگرده

بیمار قوز قرنیه نابینایی نداره اصلا شخصی که بخواد عمل پیوند انجام بده از سن 18 سالگی به بعد میتونه ا ...

نابینابی اصلا نداره ینی؟ پیوند کنن خپب میشه دید تا ی حدی؟ ادک نگران میشه شدید😢

بیمار قوز قرنیه نابینایی نداره اصلا شخصی که بخواد عمل پیوند انجام بده از سن 18 سالگی به بعد میتونه ا ...

چرا داره من از ۱۸ زیر نظر دکترم گفته بعد از این که بینایی از بین رفت پیوند میزنه

خدا جونم حسرت شنیدن کلمه "مامان "رو تو دل هیچ زنی  نذار.امین