2777
2789

خداروشکررررررر که مانتو جلو باز ممنوع شد

چه عجببببب تو این جامعه اسلامی یه کار خوب انجام دادن

صلوااااات

مانتو میپوشی ک اون جلوی لامصبت پوشیده شه دیگه ... 

شوهره مردمو از راه ب در میکنن فقط

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه. من دیروز 150دادم یکی دیگه هم خریدم😭

بدو برو یه زیپ بخر بدوز بهش تا زیر چونه😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

بچه ها من زیاد سر در نمیارم از این سایت بلد نیستم... وقتی کسی در خواست دوستی میده چطوریه یعنی کجا میاد چت ،؟؟؟بعد شماره ی مارو میبینه ؟؟؟یکمی راهنماییم میکنید ممنون میشم 

😓😞😔 ایشالا خوب میشن باهات

خداکنه

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
بچه ها من زیاد سر در نمیارم از این سایت بلد نیستم... وقتی کسی در خواست دوستی میده چطوریه یعنی کجا می ...

اولا درخواست هرکی تو یه تاپیک باهات گرم میگیره رو که اصلا قبول نکن.بعدم شماره معلوم نیست.سوما درخواستش اون بالا قاطی لایکو ریپلایت میاد اما قبول کنی چتاش تو زنگوله همون بالا😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
بچه ها من زیاد سر در نمیارم از این سایت بلد نیستم... وقتی کسی در خواست دوستی میده چطوریه یعنی کجا می ...

من حدود چند هفته ای میشه آومدم 

نمیدونم کسی به من درخواست دوستی نداده 😂😂😂😂😂😓😓😓😓😓

دوستان لطفا لایک نفرمائید 🌺
چرا خبر خوش اینکه تالار هم گرفتیم برای عروسی و حجم زیااااااااااد استرسم کم شد     موندههه ...

مبارکه عزیزم. نمیدونی چقد خوشحال شدم که دیدم نوشتی حجم زیادی از استرست پرید   ایشالا بقیشم بپره دو روز نفس بکشی قبل جشنت

اولا درخواست هرکی تو یه تاپیک باهات گرم میگیره رو که اصلا قبول نکن.بعدم شماره معلوم نیست.سوما درخواس ...

نه من خودم ازش خواستم شماره ی دعا نویس بده گفت درخواست دوستی روقبول کن اونجا بدم چون معمولا اینجا شماره نمیزارن ...