2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 25 پست

آیگینی کجا رفتی بیاااااااااااا

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
تورو خدا بگو دقیق چقد انجام دادی نتیجه‌گرفتی مشکلت چی بود

عزیزم با توکل بخدا ادامه بده حتما نتیجه میگیری

من شرایط بارداریم خیلی سخت بود چسبندگی داشتم کیست داشتم دوبار کیستمو عمل کرده بودم 

رفتم عکس رنگی گرفتم گفت یکی از لوله هات فقط باز شده باردار نمیشدم 

دکترم گفت اگه تا مهر باردار نشدی بیا بفرستمت واسه ای وی اف

اما خداروشکر با یه دوره پیاز درمانی باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با توکل بخدا ادامه بده حتما نتیجه میگیری من شرایط بارداریم خیلی سخت بود چسبندگی داشتم کیست دا ...

خداروشکر عزیزم.منم پلی کیستیکم ببینم چی میشه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
مطمینم نتیجه میگیری

پری فقط با قرص میاد و ۱۲ تا کیست ریز دارم

آیگین جون میگم یه مدت ک گذشت برات عادی نشد؟

چی عزیزم?

همین پیاز و بوی بدش 

همین پیاز و بوی بدش 

نه عادی که نمیشه 

ولی اینجوری که میگم بخور کلا بینیتو بگیر بعد بلافاصله پشتش ادامس نعنایی تریدنت بخور تحملش اینجوری راحتتره 

بعدش که تموم شد یه ایه الکرسی بخون 

مطمئنم میای این ماه خبر بارداریتو میدی عزیزم

نه عادی که نمیشه  ولی اینجوری که میگم بخور کلا بینیتو بگیر بعد بلافاصله پشتش ادامس نعنایی ترید ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم.ببینم خدا چی میخواد