2777
2789
عنوان

ميشه بياين لطفا😞

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 44 پست
خب هميشه؟ اينم البته راه خوبين

آره دیگه. صبحم زود بیدارشو تا شب زود بخوابی. این مسایلو متوجه نشی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت درو ببند عزیزم هنذفری هم ک دوستان گفتن عالیه دیگه صدا ناراحتت نمیکته

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

خودشون چرا در اتاقشونو نمیبندن؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
عاخه الهي دركت ميكنم عزيزم واقعا حس بديه!!! ولي به قول بچه ها فكر كنم تنها راهش همون اهنگ گوش كردن باشه و خودت در اتاقتو ببند ولي اونام حق ندارن اينجوري مزاحم تو بشن كاش يجوري بهشون بگي!!! مثلا اينكه يه مدت واسه مامانت قيافه بگيري ازت پرسيد چي شده بگي شما شبا نميزاريد من راحت بخوابم يكم اروم تر با بابا صحبت كن نميدونم خلاصه واقعا مشگل بديه!!! اصلا شما چند سالته؟؟؟

من نمیفهمم واقعا سرو صدا دیگه چیه؟😏

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌