2777
2789
عنوان

بد ميگم؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 41 پست
زندگي مشترك از خود گذشتگيش چيز ديگه ايه 

حق با شماست. این اصلا  از خود گذشتگی نیست. حق شوهر و مادرشوهرته. این که گاهی وقتش اختصاص به مادرش داشته باشه کاملا طبیعیه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از اون ور بايد يه كس ديگه رو بياره احتمالا ،من حرفم سر اينه شوهر من شده اژانس خاله و دايياش 

خب شمام باهاش برو بعدم برین بیرون 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
بعضي مواقع اينجا يك چيزهايي مي خوندم اونقدر مي خندم . خوب چه فرقي داره . اونجا كه نمي مونه مياد.&nbs ...

دوستان بيمارستان نزديك كه نيست ،منم نگفتم بره بمونه حرفم سر اينه اين همه راه بايد برررررره و بياد درحاليكه وظيفه اي نداره به اين چه اخه 

دوستان بيمارستان نزديك كه نيست ،منم نگفتم بره بمونه حرفم سر اينه اين همه راه بايد برررررره و بياد در ...

مي دونم اونقدر خانمي كه نمي گي اين حرف رو.  اما گلم  به دنيا بخند بزار دنيا هم به تو بخنده. خالش هست حتما يك بار همسرتون كه بچه بود زحمتش رو كشيده حالا هم همسر شما زحمت خالش رو مي كشه.

مي دونم اونقدر خانمي كه نمي گي اين حرف رو.  اما گلم  به دنيا بخند بزار دنيا هم به تو ...

خانومي از خودته عزيزم،اخه ادم رو عاصي ميكنن شوهر من فقط دوسال از خالش كوچيكتره زحمتي واسش نكشيده پس ،شوهر من شده اژانس فاميل ،از بس رو داده به همه و قدرت نه گفتن نداره،باور كنين برادرشوهرم اين قدر راحت ميگه نه 

خانومي از خودته عزيزم،اخه ادم رو عاصي ميكنن شوهر من فقط دوسال از خالش كوچيكتره زحمتي واسش نكشيده پس ...

اخي الهي فدات شم. باشه ، پاشو قشنگ يك چايي مشدي بزار همسرت اومد با هم بخورين و سر فرصت هم با هاش يك درد و دل دوستانه بكن.❤️

اشكالي نداره عزيزم،ولي پسرخاله ديگش هم هست چرا هميشه شوهر من؟!!؟!!؟

واقعامسئله بی ارزشی هست اصلا به این چیزهافکرنکن

اینقدرزندگی مشکلاتومسائل و.. هست اینهادربرابرش هیچ

این مسئله مربوط به همسرتون پول قرض دادن وضمانت و.. واقعابهش فکرنکن 

اینهابحثهای بیهودهای هست رابطه خودتون تیره نکن بااین افکار

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود