2789
عنوان

نماز صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 24 پست
دقیقا ی نفر این پیشنهادو بمن داد گفت بگو خدایا منو برا نماز صبح بیدار کن بیدار میشی یا اینکه شب قب ...

واقعا؟ چه جالب ،امیدوارم برام نتیجه بخش باشه خدا کمکم کنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگر نمازای ظهر و شبت رو به موقع بخونی به طور خودکار برای نماز صبح بیدار میشی...اینو خودم بارها و بار ...

اونا به موقعس ،اما صبح همش قضا میشه چون دیر میخوابم دخترم دیر میخوابه بد خوابه

اونا به موقعس ،اما صبح همش قضا میشه چون دیر میخوابم دخترم دیر میخوابه بد خوابه

به موقع یعنی درست سر وقت اذان میخونی؟

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
 اکثرا سعی میکنم اول وقت بخونم ،ولی بعضی وقتام پیش اومده که دیر خوندم چون کار داشتم😔

منظور من از سر وقت حول و حوش نهایت نهایت نیم ساعت از اذان هست  نه یک ساعت بعدش  یا دو ساعت بعد..امتحان کن امکان نداره خواب بمونی تو بدترین موقعیت و خواب الودگی شدید بازم بیدار شدم

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

قبل از خواب تسبیحات حضرت فاطمه زهرا سلام علیها رو بخونین واقعا معجزه می کنن

34 الله اکبر

33 الحمدالله

33 سبحان الله

1 لااله الا الله

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون