2777
2789
عنوان

کیا همش فکرهای منفی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 24914 بازدید | 25 پست
29سالمه 

این قرصا بی فایده ان، کنار بیا با خودت، بعدا پشیمون میشی که چرا قرص خوردم ، این زندگی همیشه توش غصه هست ، ولی با جریان زندگی ازش رد شو، اگه وضع مالیت خوبه برو مشاوره ، صحبت کن خودتو خالی کن 

این قرصا بی فایده ان، کنار بیا با خودت، بعدا پشیمون میشی که چرا قرص خوردم ، این زندگی همیشه توش غصه ...

ممنون .اخه مشاوره یه جلسه دو جلسه نیست باید کلی هزینه کنم..توکل بر خدا انشالله خدا همه رو کمک کنه منم بتونم با خودم کنار بیام 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون .اخه مشاوره یه جلسه دو جلسه نیست باید کلی هزینه کنم..توکل بر خدا انشالله خدا همه رو کمک کنه من ...

استاتر جان منم مثل شما بودم از مشاوره تلفنی کمک گرفتم چون نمیخواستم همسرم در جریان قرار بگیره الان که چند جلسه گذشته کلی سبک شدم و راهکار یاد داده بهم خانم روانشناس.قیمت هر جلسه تلفنی مشاورشون بیست تومنه گرونم نیست.خواستین به شمام معرفیشون میکنم واسه منم دعا کنید

استاتر جان منم مثل شما بودم از مشاوره تلفنی کمک گرفتم چون نمیخواستم همسرم در جریان قرار بگیره الان ک ...

ممنونم میشه بفرستید شمارش رو

الا بذکر الله تطمئن القلوب