banoo_jan1 مدیر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 1474 عنوان چیکار کنم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 25 پست من دو سه روز دیگه موعد پریودمه از چند وقت قبل هم برا فردا قرار استخر گذاشتیم اگه نَرَم بدقول میشم... الان یکم زیر دلم درد میکنهبنطرتون چی بخورم که احتمال اینکه فردا پریود بشم کمتر بشه؟؟ گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!! 1397/04/20 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghiiiiii عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 4957 اره منم اینطوریم ولی از اونجا که شانسم درست حسابی نیس همش استرس دارم که نکنه اون درد ا ... استرس نگیر استرس بد ترش میکنه .ارامشتو حفظ کن انشالانمیشی اگه شدیم برو فوقش تامپون میزاری 💏
fatmagolam عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 311 سرچ کن میفهمی یه استوانه که جنسش کتون و پنبه و این چیزاست میکنی اون تو البته واسه خانوماست ن ... چ عصبانی اگ میدونستم صدسال سوال نمیکردم
banoo_jan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 1474 کاری نمیتونی بکنی دیگه یکی از آپشنای ما زنا نسبت به شما دخترا همین استفاده از تامپونه ... آره بخدا یه بارم دریا این بلا سرم اومد کلی کوبیدیم رفتیم جنوب وقتی رسیدیم پریود شدم😐😐😐😐ولی من پرویی کردم روز دوم به بعدش دیگه رفتم تو ابمامانم میگف عفونت میگیری من میگفتم نه انقد آبش شوره ضد عفونی هم میشه تازه😅😅😂 گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!
mehrasamahasa عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 761 آره بخدا یه بارم دریا این بلا سرم اومد کلی کوبیدیم رفتیم جنوب وقتی رسیدیم پریود ... ای بابایکم روتخمکای بدنت کارکن
غززال عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 602 مفنامیک اسید خونریزیو کم میکنه ولی نمیدونم به تاخیر میندازه یا نه
__کلئوپاترا__ عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 7153 اخه مجردم😐😞 میگن دوغ به تاخیر میندازه!! نمیدونم امتحان نکردم دنیام=شوهرم+دخترم
banoo_jan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 1474 این چه کاری ازونجا میکشی اینجا خب نرو ببخشید دوستم اخه تاپیکم زود رفت پایین میخواستم نطرات بیشتری بدن دوستانبازم معذرت😍😘 گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!
ف_فرزانه عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 199 من شنیدم سرکه سیب به تاخیر میندازه. ۳ الی ۴ قاشق توی یه لیوان آب. (البته خودم تا حالا امتحان نکردم.)حواست باشه خوراکی هایی که جلو میندازه نخوری مثل آویشن و زعفرون.
banoo_jan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 1474 من شنیدم سرکه سیب به تاخیر میندازه. ۳ الی ۴ قاشق توی یه لیوان آب. (البته خودم تا حالا امتحان نکردم.) ... مرسی عزیزدلم😍😍😍 گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38987 کاری نمیتونی بکنی دیگه یکی از آپشنای ما زنا نسبت به شما دخترا همین استفاده از تامپونه ... اره خوب نیست خودش مرکز عفونته