2777
2789
نه اصلا ي ميله خيلي نازكو كه بهش لوبريكانتم زدنو داخل واژن ميكنن تهش يه حالت برس شكل داره وقتي رسيد ...

دیگه میخام دلم و به دریا بزنم برم حتی اگر درد داشت. فقط یکم خجالت میکشم 

اخه میگن پزشک زنان چند نفر و با هم میفرسته تو اناق.. من خیلی معذب میشم اینطوری.. تازه استرس دردشم هس ...

من تا حالا به عمرم يه همچين چيزي نديدم! شما يك دكتر پيدا كن كه اينكارو نكنه . فكر كنم اكثريت اين كارو نميكنن . تست پاپ اسميرم چون همش ازمايشگاهيه اصلا به تبحر دكتر كاري نداري هر جا ميخواي بري برو چون نتيجه از ازمايشگاه مياد و دكتر چيزيو تشخيص نميده . يه دكتر كه سرش خيلي شلوغ نباشه كه بخواد چند نفرو بفرسته تو . ازش تست پاپ اسمير بخواه و سونو پستان و تخمدان و رحم بخواه تو دفترچه برات بنويسه برو يه سونوگرافيه خوب برات انجام بدن همون كسي كه سونو انجام ميده اگه مشكلي باشه بهت ميگه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای ول بابا.. راحت بود؟ درد نداشتی یا خجالت نکشیدی؟

خجالت فقط بار اول. ولي انقد دكتر عادي برخورد ميكنه كه خودتم احساس راحتي ميكني. جاي معاينشم مخصوصه و كسي اصلا ديد نداره. واسه افراد باكره خيلييي با احتياط برخورد ميكنه و اصلا درد نداشت

پاپ اسمير كلا آزاده و نزديك ٦٠ تومن من اخرين بار براي خود ازمايش پول دادم باضافه ويزيت پزشك كه متفاوته. 

اما سونو بدون دفترچه هزينه اش بالا ميشه . چرا دفترچه نداريد ؟ به نظر من حتي شده به صورت آزاد خودتونو بيمه كنيد . خدايي نكرده بعدا بهش نياز پيدا ميكنيد . بيمه واقعا حياتيه! 

پاپ اسمير كلا آزاده و نزديك ٦٠ تومن من اخرين بار براي خود ازمايش پول دادم باضافه ويزيت پزش ...

تو فکرش بودم ازاد بیمه کنیم.. اما خب من بیمارستان دولتی نمیرم چون واقعا شلوغ و بی امکاناته مثلا برای یه سونوگرافی از ۶ صبح بری نوبت بگیری

تو فکرش بودم ازاد بیمه کنیم.. اما خب من بیمارستان دولتی نمیرم چون واقعا شلوغ و بی امکاناته مثلا برای ...

فقط سونوگرافي بيمارستان دولتي تحت حمايت بيمه نيست . من خودم جاي خصوصي رفتم و با بيمه تامين اجتماعي برام حساب كرد . 

تو فکرش بودم ازاد بیمه کنیم.. اما خب من بیمارستان دولتی نمیرم چون واقعا شلوغ و بی امکاناته مثلا برای ...

حتما خودتونو بيمه كنيد من چون پدرم بيماري داشتن موهبت وجود بيمه را توي زندگيمون لمس كردم وگرنه مجبور بوديم ماهي ٨ تومن پول دارو بديم ! لطفا نگيد ما بيمار نميشيم حتما پيشگيري كنيد . پولي كه ماهيانه برا حق بيمه ميديد در برابر هزينه داروي بيماري هاي مختلف تو اين شرايط تحريم و گروني دلار و بي كيفيتي داروي ايراني و غيره هيچي نيست

پس حتما تا قبل بارداری بیمه رد میکنم برای خودم

اگر قصد بارداري داريد كه حتما پيش دكتر زنان بريد چون قبل بارداري بهتره يه مدت فوليك اسيد استفاده كنيد و همينطور بايد ازمايش بديد و هرچي كمبود تو بدنتونه را جبران كنيد . علاوه بر دكتر زنان حتما قبل بارداري دندان پزشك بريد و چكاپ بشيد اگه دندوني نيازبه پر كردن داره زودتر شناسايي بشه و پر بش چون انجام عمليات دندان پزشكي در زمان بارداري براي جنين ضرر داره .

حتما خودتونو بيمه كنيد من چون پدرم بيماري داشتن موهبت وجود بيمه را توي زندگيمون لمس كردم وگرنه مجبور ...

حتما پیگیری میکنم مرسی از وقتی که برام گذاشتین و جواب دادین