2777
2789
عنوان

سیم کارت...

1515 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

نمیدونم واسه شماها هم پیش اومده یا نه

گاهی اوقات سیم کارت ها از حالت آنتن خارج میشن ممکنه خارج از شهر هم نباشی حتی دکل نزدیک باشه اما بازم سیم کارت آنتن نده

ایرانسل که این جوریه خیلی جاها گیر افتادم به خاطرش نمی تونستم تماس بگیرم و تا چند روز نت قطع بود

شما میدونین چرا این طوری میشه؟

فقط ایرانسل این جوریه یا بقیه سیم کارت ها هم همین مشکل براشون پیش میاد؟

اما تو تغییر نکن! تو خودت باش و نشان بده آدمیت هنوز نفس می کشد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیمکارت ایرانسل منم همینجوری میشه😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

امروز صبح هم انتن پرید هم اینترنت

داشتم می مردم

حوصله ام سر میرفت

لعنت به این اپراتور

منم دقیقا تو محدوده شهری بودم

اصلا ربطی به داخل یا خارج شهر نداره

یهو قطع میشه

تقریبا هفته قبل هم یک روز تمام اینجوری شد سیمکارتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سیمکارت ایرانسل منم همینجوری میشه😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 امروز صبح هم انتن پرید هم این ...

من تو نت خوندم این قطعی مکرر برق روی کار اپراتورها هم تاثیر منفی گذاشته و باعث اختلال در شبکه هاشون شده

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
منم ایرانسلم گاهی اینطوری میشه ولی خیلی کم

واسه من که اکثر اوقات همین جوریه

حتی یه سری جاها همراه اول آنتن میده ولی ایرانسل نه واسه همین فکر کردم باید مشکل از سیم کارت باشه

سیمکارت ایرانسل منم همینجوری میشه😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 امروز صبح هم انتن پرید هم این ...

واقعا اعصاب آدمو خرد می کنن

من تصمیم داشتم سیم کارتمو عوض کنم 

نمیدونم بقیه سیم کارت ها هم این جوری میشن یا نه

واسه من که اکثر اوقات همین جوریه حتی یه سری جاها همراه اول آنتن میده ولی ایرانسل نه واسه همین فکر ک ...

اگر زیاد اینجور میشه مشکل از سیم کارته برو بگو بهشون تا رسیدگی کنن

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

اپلیکیشن ایرانسل من رو دانلود کنید و مستقیم با کارشناسان ایرانسل چت کنید مشکلتون رو بگید

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
اگر زیاد اینجور میشه مشکل از سیم کارته برو بگو بهشون تا رسیدگی کنن

سیم کارت قبلیم ایرانسل بود همین اتفاق براش افتاد 

اون دیگه به حالت عادی برنگشت مجبور شدم عوضش کنم

دنبال درست کردنش نرفتم چون تغییر کردن شماره ها برام مهم نبود

این یکیم داره مثل همون میشه مثل این که باید پیگیر بشم:(

سیم کارت قبلیم ایرانسل بود همین اتفاق براش افتاد  اون دیگه به حالت عادی برنگشت مجبور شدم عوضش ...

عزیزم شاید آنتن دهی گوشیت مشکل پیدا کرده چون من گوشی قبلیم یه مدت آنتن میداد یه مدت نمیداد تا اینکه دیگه بکل آنتن نداد بردم گفتن آی سی آنتن دهیش سوخته