2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 56 پست
آیهان به چه معنیه؟

اسم ترکیه فک کنم معنیش اینه 

پادشاه ماه

یا انسان زیبا مثل ماه 

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسم گلمو گذاشتم رهام

وای رهامم خیلی قشنگه یه اسم اصیل خوش آهنگ و زیبا 

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
آي يعني ماه هان يا همون خان. ميشه پادشاه ماه. من علاوه بر معني آهنك اسم برام مهمه دوس ندارم اسمش سخت ...

مرسی عزیزم منم دنبال یه اسمم به آرشا بیاد که قشنگ باشه وبه دلم بشینه والبته معنیش از همه مهمتره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اسم ترکیه فک کنم معنیش اینه  پادشاه ماه یا انسان زیبا مثل ماه

مرسی عزیزم😘😘

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
وای رهامم خیلی قشنگه یه اسم اصیل خوش آهنگ و زیبا 

مرسی من ک اصلا پشیمون نیستم و همه اطرافیانمون خیلی این اسمو دوست دارن

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
مرسی من ک اصلا پشیمون نیستم و همه اطرافیانمون خیلی این اسمو دوست دارن

منم خیلی دوست دارم این اسمو

خدا نگهش داره واستون 😗

ب ی زبان دیگس یعنی داریوش ولی من دوس داشتم اسم پسرم علی باشه یا محمد. الانم گسر باشه میزارم محمد جوا ...

انقد این اسمای بلا نسبت ببخشید چرت و پرت مد شده آدم حتی نمیتونه تلفظش کنه! 

اتفاقا محمد جواد خیلی هم قشنگه آدم باید اسم بچشو یه چیزی بذاره پس فردا بزرگ شد روش بشه اسمشو تو جمع بگه

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤