2777
2789
عنوان

کلاس خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 87 پست

منم خیاطی خیلی دوس دارم همیشه کارای تعمیریه لباسامو خودم انجام میدم ولی اصلا بلد نیستم الگو بکشم یا بشینم لباس بدوزم بچه کوچیک دارم نمیتونم کلاس برم 

این چیزایی که میگین چیه؟مولر و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب...میشه اسم آموزشگاه ومدتش..وکل هزینه ومتد و...کلا تجربه ات رو بهم بگی ..راضی بودی نبودی...

عزیزم شماهمونی که چندماه پیش درخواست دوستی دادین واسه خیاطی توضیح دادم؟😊

من رایحه میرم پل سرهنگ.

متد فنیپ خود مربیش چندتا متدو ادغام کرده از توش یچیز اسون و بی عیب در اورده.

بنظر من که یادگیریش خیلی اسون و قابل فهمه که اگه نبود ۱۳ ماه وقت نمیذاشتم براش☺فقط مربیش خیلی پولکیه 

💖
خیلی خوب گرفته. من ۱۳ ماه ماهی ۸۰ جلو هم ۱۵۰.

مال من از اول دم قسطه عیچی اولش نمیدم 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
چه خوب قیمته ...۶ماه ۷۵۰...زیر نظر فنی حرفه ای دیگه؟اسم آموزشگاه اگه اصفهانی

تهرانم گلم اره قیمتش خوبه زیر نظرفنی حرفه ایه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

كاش ميشد يك نَفَر اينجا به ما خياطي ياد بده مثلا ما يه دامن آماده كنيم ودخترم يادمون بده 

بعد يه شلوار 

وبعد يه بلوز 

يه مانتو 

يه پيراهن 

دوخت چند تا يقه ودرخت آستين🙏🏻🙏🏻🙏🏻

❤️
ماهی ۷۵۰؟

نه کل شش ماه هفتصدو پنجا میشه ماهی صدتومان میدم 

من دامن و شورت تابستونه و شلوار راحتی یاد گرفتم 

واقعا ؟ چندوقته میری

عزیزم شماهمونی که چندماه پیش درخواست دوستی دادین واسه خیاطی توضیح دادم؟😊 من رایحه میرم پل سرهنگ. ...

عه...شما بودی؟..آره من از یکی سوال کردم...شک کردم شما باشی...😂

به نظرت بسته به پولی که میگرفت میصرفید؟

به نظرت منم برم اونجا؟

آخه دوستان همه ۶ ماهه گفتن رفتن....

منم خیاطی خیلی دوس دارم همیشه کارای تعمیریه لباسامو خودم انجام میدم ولی اصلا بلد نیستم الگو بکشم یا ...

مولر متریک اینا همه روش آموزشه که مولر تو همش دقیق تره و تمیز تر