2777
2789
عنوان

نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 51 پست
خودم اهل همین استانم  منو نیگا عای ام مهربون دست و دلباز

من تا حالا شهر شما رو ندیدم ولی هر وقت اسمش میاد یا چهره مظلوم و آفتاب سوخته بچه های کوچیک و فقر مردمش میفتم و خیلی ناراحت میشم کاش بهشون رسیدگی میشد واقعا در فشارن 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

یکی از فامیلامون رفته بود یه شهری  خونه شو برده بود البته فقط تابستونا اونجا بود

میگه لباسای کهنه شون رو میذاشتن دمدر میگفتن اینا رو میذاریم زابلیا میان میبرن استفاده میکنن

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلاااااا

من درشون شیر مردی و شیرزنی می بینم که تو اون شرایط سخت باز ایستادن پای وطنشون

کاااش به وضع اونجا هم بیشتر رسیدگی بشه

البته نقاط محرومش رو میگم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
وای خوزستانو که نگو جیگرم کباب شد این چند وقتع سر همین چیزا خیلی وقته اخبار گوش نمیدم. شما هنوزم گاز ...

ن ما گاز کشی داریم همه چی داریم ولی ماهی یبار میگن نمیدونم چن درصد اومد رو آب و برق...تو خرمشهر آدما دارن از تشنگی میمیرن هروز لوله هایی ک دارن آب میبرن برا عراق و...پیدا میکنن اونوقت

من تا حالا شهر شما رو ندیدم ولی هر وقت اسمش میاد یا چهره مظلوم و آفتاب سوخته بچه های کوچیک و فقر مرد ...

به خدا. شهر ما فقیر نیست اتفاقا کلی ادم. پولدار داره چرا. اینجوری فکر میکنید. اونهایی که شما میگید گداهایین که از پاکستان میان اونجا نه مردمش

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗
وا الان از من میترسی چرا. اینجوری فکر میکنید. اخه ماهم انسانیم مثل شما 

ببخشید منظور نداشتم ❤

خدا لنتشون کنه از بس صدا سیما اونجا قاچقچی و ... نشون داده 

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
خودم اهل همین استانم  منو نیگا عای ام مهربون دست و دلباز

والا من هر وقت اسمش میاد یاد محرومیت اون استان و فشار زندگی مردمش و گرمیش و سختیش و منافقای مرزیش میفتم😢

مردم سیستان خیلی هم غیورن ای چه حرفیه

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
ببخشید منظور نداشتم ❤ خدا لنتشون کنه از بس صدا سیما اونجا قاچقچی و ... نشون داده 

درسته از این افراد هستن ولی همه نیستن اینجوری 

[QUOTE=63943710]من فقط میترسم ازشون نمیدونم چرا[/QUO

این ذهنیت منفی رو براتون ایجاد کردن

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
وا  پس بیا من بهت تلقین کنم که ادمای خوبین دوتاهم دختر دادیم بهشون

باش😊

حالا اینطوری شدم ک تو گفتی😊😁

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
داداشم اونجا سرباز بود اصن افسردگی گرفته بود.... یه وضعی بود  اصن.

نمیدونم والا منکه زاهدانم خوبه وضع اینجا 

[QUOTE=63943710]من فقط میترسم ازشون نمیدونم چرا[/QUO این ذهنیت منفی رو براتون ایجاد کردن

بله وگرنه من کجا سیستان بلوچستانی دیدم  من تو تلوزیون دیدم یکی از اطرافیانمون ک تو بانه ماموریت داشتم از کردای کردستان چنین ذهنیتی برام ایجاد کرده البته کردای عزیز معذرت میخوام میدونم ک خوب و بد همه جا هست

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......