2777
2789

هوا خیلی گرم شده آخه

کم مونده یهو ببینی از تو سوراخای کفشور دایناسورم بیاد بیرون.

منکه همه جا چسب موش کتابی گداشتم هرچی مورچه حشره مارمولک و گودزیلاس به دام میفتن پیف پاف بی بو هممیزنم دور خونه رو

❤❤❤❤❤❤❤
یه بار حس کردم کمرم هی داره قلقلک میشه دست بردم زیر لباسم جاشو بخارونم یهووو یه هزارپا از رو ک ...

وای نگوووو

فکر کردن بهش حالمو بد میکنه،خیلی چندشه با اون پاهای زشتش 😫😫

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکبار کناربچم خوابیدم ساعت دو نصف شب احساس کردم سوزن رفته تودستم یه دفعه بلند شدم افتاد ودفت زیر پتو پسرم  دیگه تو اتاقش نمیخوابونمش بااینکه سمپاشی کردم ولی بازم میترسم 

سیار جالب است چرا که تنها از مورچه, بید کاغذی, عنکبوت, سوسک و ساس تغذیه می کند!

محیط مورد علاقه‌ی بید کاغذ و هزارپا یکسان است. هر دو به محیط خنک و مرطوب علاقه مند هستند که حمام شما یکی از بهترین گزینه ها برای این جانوران است. اما صحبتهای گفته شده به این معنا نیست که هزارپا آزادانه در خانه ی شما زندگی کند. فقط بهتر است به جای کشتن, آنها را در شیشه ای قرار دهید و در بیرون از خانه ی خود میان سنگ‌ها و شاخ و برگ های قرار دهید. هزارپا به زندگی خود ادامه می‌دهد در حالیکه مسیر ورود دیگر جانوران به منزل شما را مسدود می کند. همچنین اگر با این جانور مشکلی ندارید می توانید اجازه دهید که به زندگی در منزل شما ادامه دهد. این جانور هیچ آزاری به شما نمی رساند پس او را به حال خود بگذارید و بدانید که در ازای خدماتش مجبور به پرداخت هزینه نیستید!

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢