2789
عنوان

دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست

سلام خانمي سعي كن بيشتر به زندگي خودت و همسرت فكر كني خودت رو به كاري مشغول كن سعي كن محبتي كه ميخواي رو از همسرت دريافت كني محيط خونت رو پر از عشق و صميميت كن بعد متوجه ميشي همسرت از اين اقا بهتر

فقط خودت ميتوني به خودت كمك كني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه امتحان کردن نمیخواسته وقتی با زن متاهل دوسته🤔🤔

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....

یه دفه تمومش کن . خط و اکانت ت لگرام و هرچی که مربوط به اونه . زندگیت خراب میشه به ایندت فکر کن . خدا کمکت میکنه وقتی بخوای

همینکه اون مرد میدونه تو متاهلی و نمیذاره زندگیتو بکنی یعنی دوستت نداره اگه دوستت داشت خوشبختیتو میخواست 

مردا پیرکه میشن برا اینکه کم‌نیارن میرن سراغ دخترای جوون . مطمئن باش تورو برا خودت نمیخواد 

رابطه جنسی هم که‌نمیخواد احتمالا توانشو نداره 🤐